Frunzăverde spune că ar fi de acord să deschidă lista PD pentru europarlamentare

Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, pe poziţiile eligibile ale PD pentru europarlamentare vor fi reprezentanţi din toate regiunile de dezvoltare, iar lista democraţilor ar putea fi deschisă de vicepreşedintele Sorin Frunzăverde.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Frunzăverde spune că ar fi de acord să deschidă lista PD pentru europarlamentare

Frunzăverde spune că ar fi de acord să deschidă lista PD pentru europarlamentare

"Oamenii noştri candidează ca să rămână parlamentari europeni. Nu încercăm să minţim electoratul din acest punct de vedere, nu am făcut-o niciodată", a mai susţinut Blaga.

El a completat că vicepreşedintele democrat Sorin Frunzăverde ar putea deschide lista PD, pentru că este "tipul de candidat" ideal al partidului: vorbeşte multe limbi străine, cunoaşte îndeaproape instituţiile europene, are experienţa necesară pentru un europarlamentar, a fost de patru ori ministru, are relaţii foarte bune în grupul PPE.

Întrebat dacă Anca Boagiu s-a răzgândit şi va candida, Blaga răspuns: "Încă nu. Nu mă chinui să conving pe nimeni. Cine doreşte, candideaază, cine nu – nu. Suntem un partid democrat".

La rândul său, Sorin Frunzăverde a spus că dacă BPN al PD îi va solicita să candideze pe prima poziţie a listei pentru PE, va accepta oferta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici