Gabriela Firea, la depunerea listelor pentru Parlament: Nu ne-au plăcut conflictele şi blocajele, dimpotrivă

  • Social-democraţii bucureşteni au au fost „întotdeauna am fost o echipă constructivă”, spune liderul PSD Bucureşti, Gabiela Firea după depunerea listelor partidului pentru alegerile parlamentare.
  • „Nu ne-au plăcut conflictele şi blocajele, dimpotrivă, am vrut să colaborăm”, adaugă ea.
Urmărește
141 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, la depunerea listelor pentru Parlament: Nu ne-au plăcut conflictele şi blocajele, dimpotrivă

„Am depus acum câteva momente, listele Partidului Social Democrat, Organizaţia Bucureşti pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Colegii mei sunt de faţă, cei care o parte ne reprezintă şi acum în Parlamentul României şi care ne vor reprezenta în viitorul mandat. Cu siguranţă toate proiectele pe care le vor propune spre adoptare le vor dezbate şi ne dorim ca acestea să devină legi, vor fi cele care sunt necesare românilor. Dar preocuparea noastră esenţială a fost întotdeauna să contribuim ca bucureştenii să o ducă puţin mai bine de la un an la altul. Autoritatea locală are nevoie de sprijin guvernamental şi de sprijin parlamentar. Legislaţia, aşa cum ştiţi, este de multe ori în urma evoluţiei solicitărilor absolut legitime ale cetăţenilor şi de aceea trebuie să fim permanent în legătură cu bucureştenii, tocmai pentru a adapta legislaţia la necesităţile unui oraş în plină dezvoltare, o capitală europeană, care a fost construită pentru maximum un milion de cetăţeni, iar acum împreună cu zona limitrofă suntem aproape 4 milioane de suflete”, spune Gabriela Firea, lider PSD Bucureşti.

Ea afirmă că social-democraţii bucureşteni au fost „întotdeauna am fost o echipă constructivă”.

„Nu ne-au plăcut conflictele şi blocajele, dimpotrivă, am vrut să colaborăm, să comunicăm, să putem, aşa cum spuneam mai devreme, să vorbim într-adevăr de o capitală dezvoltată cu investiţii care se fac la timp şi fireşte în mod legal. De aceea, mesajul meu ca preşedinte al Organizaţiei de Bucureşti este acela de dialog, de disponibilitate de colaborare şi comunicare cu toate forţele politice în beneficiul cetăţenilor, pentru că în scurt timp vom relua activitatea într-un nou mandat şi în Consiliul General, ceea ce ne propunem atât la nivel de primăria capitalei, prin Consiliile noştri generali, cât şi prin primările de sector, dar, pentru că acum vorbim despre Parlament, şi prin senatorii şi deputaţii noştri, să contribuim ca bucureştenii să o ducă mult mai bine în oraşul lor şi să fie un exemplu pentru toată ţara”, adaugă Firea.

Lista PSD Bucureşti este deschisă la Senat de Andrian Streinu-Cercel, iar la Camera Deputaţilor de Mihai Ghigiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici