Galaţi: Preşedintele clubului Oţelul Galaţi şi medicul Nicolae Bacalbaşa, candidaţii USL la Primărie şi la Consiliul Judeţean

Preşedintele clubului de fotbal Oţelul Galaţi, Marius Stan, şi medicul Nicolae Bacalbaşa sunt candidaţii USL la Primăria Galaţi şi la Consiliul Judeţean, candidaturile acestora fiind lansate, marţi, în prezenţa lui Crin Antonescu şi a peste 2.500 de oameni care au primit mici şi bere gratis.

Urmărește
352 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Preşedintele clubului Oţelul Galaţi şi medicul Nicolae Bacalbaşa, candidaţii USL la Primărie şi la Consiliul Judeţean

Marius Stan. preşedintele Oţelul Galaţi (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi liderul PC, Daniel Constantin, s-au aflat, marţi, la Galaţi, pentru a participa la prezentarea candidaţilor USL la Primărie şi la Consiliul Judeţean, precum şi la primăriile din judeţ.

Acţiunea, care a început la ora 14.00, s-a desfăşurat pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, unde au fost prezenţi peste 2.500 de gălăţeni, care au primit bonuri pentru mici şi bere fără alcool.

Marius Stan, preşedintele clubului de fotbal Oţelul Galaţi, este candidatul USL la Primăria municipiului Galaţi, iar medicul Nicolae Bacalbaşa este candidatul la conducerea Consiliului Judeţului.

La prezentarea candidaţilor a participat şi preşedintele PC Galaţi, Eugen Durbacă, care a spus că îi va sprijini pe Marius Stan şi pe Nicolae Bacalbaşa, după ce au existat zvonuri potrivit cărora acesta şi-ar fi dorit să intre în cursa pentru Primăria Galaţi, părăsind filiala PC.

Lansarea candidaţilor a fost urmată de un spectacol de muzică populară susţinut de Benone Sinulescu şi de Irina Loghin, timp în care au fost încinse grătarele pentru ca toate persoanele care aveau bonuri să poată primi câte doi mici şi o bere fără alcool.

Marius Stan (PNL) este fost fotbalist, în prezent preşedintele clubului de fotbal Oţelul Galaţi, şi candidează pentru a doua oară la funcţia de primar al municipiului Galaţi, după ce, în 2008, a ieşit pe locul al treilea, fiind depăşit de către actualul primar, Dumitru Nicolae, care a candidat din partea PSD şi omul de afaceri Andrei Lişinschi, susţinut de PDL.

Medicul Nicolae Bacalbaşa are 68 de ani, este căsătorit şi are o fiică. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, a fost şef al clinicii ATI din cadrul Spitalului de Urgenţă Judeţean Galaţi, unde a activat timp de 40 de ani, şi este profesor la Facultatea de Medicină şi Farmacie. În prezent este consilier judeţean PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici