Geoană: Băsescu a bătut câmpii vorbind despre PSD; nu mă interesează

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, duminică, la Constanţa, că preşedintele Traian Băsescu "a bătut câmpii" când a făcut o nouă apreciere la adresa PSD şi că ceea ce a spus şeful statului nu îl interesează.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Geoană: Băsescu a bătut câmpii vorbind despre PSD; nu mă interesează

Geoană: Băsescu a bătut câmpii vorbind despre PSD; nu mă interesează

"Astăzi ( duminică - n.r.), la Cluj, preşedintele României a făcut o altă apreciere la adresa partidului nostru. Nu ştiu ce zicea, bătea câmpii, nu mă interesează", a declarat Mircea Geoană la mitingul electoral de la Constanţa al PSD.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Cluj Napoca, la o manifestare electorală a PD, că un eşec major al actualei clase politice este legat de corupţia la nivel înalt, existând un sistem transpartinic care leagă politicieni de la UDMR de cei de la PSD şi de la PNL.

"În ultimii trei ani, Traian Băsescu şi Călin Popescu -Tăriceanu şi-au bătut joc de speranţele noastre. Am venit să le spunem că trei ani de putere şi scandaluri portocalii au fost de ajuns pentru România. Ne-am plictisit, vrem altceva. Vrem o Românie europeană. Vrem să nu ne mai fie ruşine în Europa", a declarat Mircea Geoană, care a refuzat, la finalul mitingului, să comenteze pe larg declaraţiile şefului statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici