Geoană către un localnic din Dolj care l-ar fi vrut la Cotroceni: Poate nu e timpul trecut

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, i-a răspuns, vineri, unui localnic din Dolj, care i-a spus că şi-ar fi dorit să-l vadă preşedinte, că "poate nu e timpul trecut", el afirmând totodată, legat de o eventuală plecare din PSD, că nu va ceda pentru că are "rezistenţă psihică şi stomac bine format".

Urmărește
3 afișări

Fostul lider al PSD Mircea Geoană a fost abordat, vineri după-amiază, la Bratovoieşti (Dolj) de un localnic, care s-a recomandat a fi membru al PC: "Nu cumva urmaţi şi dumneavoastră după domnul Toma? Pentru că se vede, se vede prin mass-media presiunea mare asupra dumneavoastră şi până la urmă cedaţi", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu să cedez? Nu mă cunoaşteţi! La câtă presiune am dus eu, am o rezistenţă psihică şi un stomac aşa de bine format. Fiţi fără grijă!", i-a răspuns preşedintele Senatului.

De asemenea, bărbatul i-a spus lui Mircea Geoană că ar fi vrut să-l vadă la Cotroceni, în locul preşedintelui Traian Băsescu.

"Noi vă ţinem pumnii. Ne-am bucura să nu cedaţi. Acest Ponta este prea tânăr. Să fiţi puternic. Să nu auzim peste ceva vreme că sunteţi al doilea Toma în partid. Noi ne-am fi bucurat să fiţi în locul domnului preşedinte (Traian Băsescu - n. r.)", a spus localnicul din Bratovoieşti.

Mircea Geoană i-a replicat "Cine ştie? Cine ştie? Poate nu e timpul trecut!".

Senatorul Ion Toma şi-a înaintat, vineri, demisia din partid, după ce miercuri fusese suspendat de BPN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici