Geoană: Corina Creţu a absentat la moţiune

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, după Comitetul Executiv Naţional, că senatorul Corina Creţu, în pofida solicitării exprese trimise liderilor de grup, a absentat de la votul moţiunii de cenzură, iar acest lucru trebuie cunoscut de către colegii ei de organizaţie.

Urmărește
3 afișări

Geoană a precizat, răspunzând unei întrebări privind monitorizarea votului la moţiune, că este dificil să faci dovada votului, cu excepţia parlamentarilor social-democraţi care au declarat în prealabil care va fi votul lor.

El a arătat că organizaţiile din care fac parte parlamentarii social-democraţi care au votat împotriva moţiunii trebuie să analizeze situaţia acestora.

În acest context, Geoană a atras atenţia asupra senatorului Corina Creţu, care, în pofida solicitării exprese trimise liderilor grupurilor parlamentare PSD de la Cameră şi Senat, a absentat de la vot pentru a pleca în SUA.

„Nu am luat măsuri drastice, ca cei de la PD, dar colegii din organizaţie trebuie să ştie (despre gestul Corinei Creţu, n.red.). Din punctul meu de vedere subiectul moţiunii este închis până după alegerile pentru Parlamentul European”, a spus Geoană.

Liderul grupului PSD din Senat, din care face parte Corina Creţu, este Ion Iliescu.

Senatorul Corina Creţu a fost purtător de cuvânt al Preşedinţiei, în ultimul mandat de şef al statului al lui Ion Iliescu. Ulterior, ea a fost pentru o perioadă de timp vicepreşedinte PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, sâmbătă, să instituie un moratoriu în cazul preşedintelui de onoare Ion Iliescu, care are timp până după alegerile pentru PE să se gândească dacă doreşte să facă parte din conducerea partidului, a anunţat liderul formaţiunii, Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici