Geoană: L-am rugat pe Iliescu să vină cu un mesaj puternic

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Antena 3, că liderii partidului l-au rugat pe preşedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, să vină public cu un mesaj mai puternic despre criză, precizând că mesajul acestuia va fi foarte puternic şi după 30 noiembrie.

Urmărește
103 afișări
Imaginea articolului Geoană: L-am rugat pe Iliescu să vină cu un mesaj puternic

Geoană: L-am rugat pe Iliescu să vină cu un mesaj puternic (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat în emisiunea "Zig Zag" de ce, în ultima perioadă de campanie, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, "tace, nu mai este prezent", Mircea Geoană a răspuns: "A avut câteva zile o răceală. Chiar ar fi avut o dificultate cu vorbitul. A fost foarte activ în această campanie şi vreau să îi mulţumesc dacă se uită la TV. Pentru că, nemaicandidând, a fost puţin mai liber decât noi".

Preşedintele PSD şi-a exprimat convingerea că "în ultima săptămână de campanie, Ion Iliescu va fi mult mai activ".

"Sunt convins că mesajul domniei sale va fi foarte puternic şi foarte ţintit, mai ales în faza finală a acestei discuţii şi mai ales în faza după 30 noiembrie, când nevoia de stabilitate şi întocmire rapidă a unui guvern şi a unei majorităţi vor deveni imperios necesare pentru ţară", a arătat liderul PSD.

Mircea Geoană a ţinut să menţioneze că "Ion Iliescu ştie să îşi dozeze foarte bine apariţiile". "E un politician cu mare experienţă şi sentimentul meu este, ceea ce l-am rugat şi noi, «Domnul preşedinte, pe ultima parte a campaniei am avea nevoie de dumneavoastră şi vă rugăm să veniţi public cu un mesaj mai puternic despre criză»", a spus el, adăugând că este convins că Iliescu "va ieşi" cu un astfel de mesaj.

Întrebat despre "zvonurile de la adversari, potrivit cărora Ion Iliescu nu vrea să să iasă pentru că are ceva cu el", preşedintele PSD a spus: "Nicidecum, domnul preşedinte Ion Iliescu e cel care a ctitorit acest partid şi iubeşte acest partid mai presus de orice subiect".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici