Geoană: La Kisselef, nu mai am loc să parchez de oportuniştii care au fost ba cu PD, ba cu PNL

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, la Ploieşti, că nu mai găseşte loc de parcare în faţa sediului PSD din şoseaua Kiseleff, unde au început deja să apară "oportuniştii" care în ultimii trei ani au fost "ba cu PD, ba cu PNL.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Geoană: La Kisselef, nu mai am loc să parchez de oportuniştii care au fost ba cu PD, ba cu PNL

Geoană: La Kisselef, nu mai am loc să parchez maşina de oportuniştii care au fost ba cu PD, ba cu PNL

Prezent vineri, la un miting electoral la Ploieşti, preşedintele PSD le-a recomandat liderilor filialei judeţene Prahova a partidului "să nu uite" cine a rămas alături de PSD în opoziţie, în condiţiile în care, "or să apară din nou toţi oportuniştii" la poarta partidului.

"Peste câteva săptămâni e posibil să se schimbe roata, sau poate peste câteva luni şi or să apară din nou toţi oportuniştii la poarta partidului. La Kiseleff deja nu mai am loc să parchez maşina că au apărut toţi care, trei ani de zile, erau ba cu PD-ul, ba cu PNL-ul şi acum îşi pregătesc carnetul de partid, o dau pe partea ailaltă", a spus Geoană.

În faţa unei săli în care se aflau câteva sute de membri PSD, în majoritate persoane vârstnice, Mircea Geoană a ţinut să mulţumească primarilor şi aleşilor locali ai PSD care "au rezistat la greu" şi au rămas în partid, în opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici