Geoană:Nimeni nu e atât de îngust în gândire să fie în război cu tot partidul, am prieteni peste tot

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, că actuala conducere a PSD nu poate face o "listă neagră" cu toţi prietenii săi din partid, spunând că "nimeni nu poate fi atât de îngust în gândire" încât să fie în război cu întreaga formaţiune, pentru că el are amici "peste tot".

Urmărește
7 afișări

Fostul lider al PSD Mircea Geoană a declarat, în localitatea doljeană Bratovoieşti, că după pierderea alegerilor interne pentru şefia partidului are "dezamăgirile" lui, însă momentele "delicate" din viaţa sa l-au întărit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Când treci prin momente mai delicate ai şi două avantaje: unul că devii mai dur, te întăreşti, iar al doilea că îţi dispar iluziile. Eu cred despre cei cu care am rămas prieten că sunt mai bun prieten decât atunci când eram şef la PSD. Am şi eu dezamăgirile mele, dar asta nu mă face să fiu mai puţin coleg bun cu toţi", a declarat Mircea Geoană.

Întrebat dacă actualul preşedinte al PSD, Victor Ponta, se află între persoanele care l-au dezamăgit, Mircea Geoană a spus: "Nu m-am referit la domnul Ponta. M-am referit la oameni cu care într-adevăr am fost apropiat. Pe mulţi i-am făcut miniştri cu mâna mea. Ştiţi cum este în viaţă".

Întrebat dacă nu consideră că şi colegii din organizaţia PSD Dolj ar putea avea de suferit de pe urma aproprierii pe care o au faţă de el, Mircea Geoană a spus: "Sunt convins că nu. Aici este o echipă extrem de puternică, o echipă care a demonstrat performanţă şi care merită să fie între organizaţiile de elită ale acestui partid. Sunt convins că nimeni nu este atât de îngust în gândire încât să se războiască cu întreg partidul, pentru că am prieteni peste tot (….) Nu poţi să faci o listă neagră că sunt sau au fost prieteni cu Mircea Geoană. Acesta nu este un criteriu de management politic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici