Geoană: Nu am fost la nici o întâlnire, joi seară am ieşit cu familia în oraş

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Craiova, că informaţia conform căreia ar fi participat, joi seară, la o întâlnire cu şeful statului, este o intoxicare a PDL, el menţionând că a ieşit, de fapt, cu familia în oraş.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu am fost la nici o întâlnire, joi seară am ieşit cu familia în oraş

Geoană: Nu am fost la nici o întâlnire, joi seară am ieşit cu familia în oraş

Liderul social-democrat Mircea Geoană a afirmat, vineri, la Craiova, că PDL a "pierdut meciul" alegerilor parlamentare şi atunci apelează la intoxicări, între acestea regăsindu-se şi informaţia potrivit căreia ar fi participat, joi seară, la o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu şi mai mulţi lideri ai democrat-liberalilor.

"Aseară (joi – n. r.), am avut un lucru mult mai important de făcut. Am ieşit cu familia, în oraş şi pot să vă spun că toate intoxicările care abundă de câteva săptămâni de zile reprezintă gestul de disperare al celor de la PDL. Au pierdut meciul şi încearcă să umble cu astfel de intoxicări", a declarat preşedintele PSD, Mircea Geoană, răspunzând unei întrebări.

"Ce să caut la Cotroceni?! Sunt la Dăbuleni. Am treabă mai importantă de făcut!", a continuat liderul PSD.

În presă, au circulat, vineri, informaţii potrivit cărora liderii PSD Mircea Geoană, Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu s-ar fi întâlnit, joi seară, cu preşedintele Traian Băsescu şi cu lideri ai PDL.

Potrivit acestor informaţii, la întâlnire s-ar fi stabilit formarea, după alegeri, a unui guvern PDL-PSD, în care funcţia de premier să o deţină Mircea Geoană.

Şi PDL a dezminţit, vineri, categoric speculaţiile apărute în presă cu privire la o întâlnire care ar fi avut loc joi seară, cu conducerea PSD, la care s-ar fi stabilit componenţa viitorului Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici