Geoană nu are o suprapunere perfectă în gândire cu Iliescu, dar asta nu înseamnă lipsă de respect

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, la Liga aleşilor locali PSD, că nu întotdeauna ceea ce gândeşte şi spune el se suprapune "sută la sută" cu ceea ce gândeşte preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.

6 afișări
Imaginea articolului Geoană nu are o suprapunere perfectă în gândire cu Iliescu, dar asta nu înseamnă lipsă de respect

Geoană nu are o suprapunere perfectă în gândire cu Iliescu, dar asta nu înseamnă lipsă de respect

Geoană a arătat că acest lucru nu înseamnă că el şi Ion Iliescu nu se respectă reciproc sau că nu respectă culoarea social-democrată. El s-a folosit de o metaforă amplă, arătând că PSD este ca o casă solidă cu o fundaţie solidă, unde trăieşte o mare familie.Potrivit lui Geoană, în familie apar discuţii, tinerii dorind să redecoreze casa, iar bătrânii având nevoie de mai multă linişte. El a arătat că, în pofida acestor discuţii, seara familia se reuneşte şi merge în faţa românilor cu un mesaj de unitate.

Geoană a arătat că preferă să fie preşedintele unui partid viu, nu a unui „partid de yes-man-i”, ca la PD, sau a unei „adunături”, ca la PNL.

Geoană a lăudat candidaţii PSD la europarlamentare, dar l-a criticat pe Theodor Stolojan, despre care a spus că este „speranţa reşapată de 20 de ani încoace”, dar şi pe Daniel Dăianu, despre care a spus că a fost coleg de guvernare cu Remeş.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici