Geoană participă, la Bruxelles, la întâlnirea preşedinţilor de parlamente din UE

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, va participa, luni şi marţi, la Bruxelles, la prima întâlnire a preşedinţilor social-democraţi de parlamente din UE şi la reuniunea preşedinţilor de Parlamente din Uniune.

Urmărește
29 afișări
Imaginea articolului Geoană participă, la Bruxelles, la întâlnirea preşedinţilor de parlamente din UE

Geoană participă, la Bruxelles, la întâlnirea preşedinţilor de parlamente din UE (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Prima întâlnire a preşedinţilor social-democraţi de parlamente din UE are pe agendă chestiuni legate de Semestrul economic european şi Politica Externă a UE, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX

La reuniunea preşedinţilor de parlamente din ţările membre ale Uniunii Europene se vor discuta probleme legate de relaţia dintre parlamente, opinia publică şi media.

De asemenea, potrivit comunicatului, se va discuta despre supravegherea parlamentară în domeniile ataşate spaţiului de libertate, securitate şi justiţie al Uniunii Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici