Geoană: PSD, PD şi PLD, în opoziţie, iar PRM şi PC, cu Guvernul UDMR-PNL

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, după şedinţa BPN, că PSD, PD şi PLD sunt formaţiunile de opoziţie, în timp ce PRM şi PC s-au asociat Guvernului UDMR-PNL.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Geoană: PSD, PD şi PLD, în opoziţie, iar PRM şi PC, cu Guvernul UDMR-PNL

Geoană: PSD, PD şi PLD, în opoziţie, iar PRM şi PC, cu Guvernul UDMR-PNL

"În pofida votului, pe care l-am fi dorit să fie unul pozitiv pentru dărâmarea guvernului incompetent condus de liberali, avem în acest moment o clarificare foarte netă a scenei politice româneşti. Moţiunea a arătat clar cine este la putere şi cine este în opoziţie. În acest moment, PRM şi PC s-au asociat Guvernului udemerist-liberal, în timp ce PSD, PD şi PLD sunt în mod clar în opoziţie", a declarat Geoană.

El a mai spus că PSD a ieşit dintr-o "izolare imagologică, o izolare simbolică" în care a fost "târât" din 2004.

"În acest moment, PSD are punţi de dialog şi comunicare cu tot spectrul politic românesc. Avem un guvern lipsit de fundament juridic, care, practic, supravieţuieşte de pe o zi pe alta. Este un guvern îngenunchiat, înfrânt şi fără nicio capacitate de a supravieţui", a susţinut liderul social-democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici