Geoană spune că atacurile PDL îl înviorează

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că atacurile partenerilor de guvernare la adresa PSD îl "înviorează", iar vicepreşedintelui PDL Radu Berceanu i-a transmis să-şi vadă de autostrăzi

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Geoană spune că atacurile PDL îl înviorează

Geoană spune că atacurile PDL îl înviorează

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, cum comentează atacurile liderilor PDL la adresa PSD, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a răspuns :"Mă înviorează".

Totodată, referindu-se la declaraţiile vicepreşedintelui PDL Radu Berceanu, Geoană a spus că acesta mai bine s-ar ocupa de autostrăzi.

"Cine îl ascultă pe Berceanu?Să-şi vadă de autostrăzi. Sunt mai importante autostrăzile. El a mai fost ministru. Sper că măcar acum să-şi facă treaba", a spus Geoană.

Vicepreşedintele PDL Radu Berceanu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că dacă PSD va mai continua pe ideea "dimineaţa la guvernare, iar după-amiaza în opoziţie", s-ar putea ca "din decembrie să aibă trei ani numai din după-amiezi" .

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici