Geoană va discuta cu oficiali europeni, la Bruxelles, subiecte economice, legislative şi sociale

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, va face, joi şi vineri, o vizită la Bruxelles unde va discuta cu oficiali europeni subiecte economice, legislative precum şi despre Strategia europeană de incluziune a populaţiei de etnie romă.

3 afișări

Preşedintele Senatului va avea, potrivit unui comunicat, o serie de întrevederi cu oficiali europeni şi va participa la întâlnirea anuală a Brussels Forum, organizat de German Marshall Fund, şi la conferinţa International Digital Economy Accords, organizată de Institutul Aspen SUA.

Cu această ocazie, Mircea Geoană se va întâlni cu Comisarul european pentru afaceri economice şi monetare, Olli Rehn, pentru a discuta despre subiecte legate de guvernanţă economică europeană, Semestrul European, dar şi despre perspectivă europeană asupra zonei Euro şi despre relaţia dintre statele din această zonă şi cele care nu au aderat încă.

Totodată, oficialul român va avea o întrevedere şi cu Comisarul european pentru ocupare, afaceri sociale şi incluziune, Laszlo Andor pentru a analiza aspecte legate de Codul Muncii, Codul Social, Strategia europeană pentru ocuparea forţei de muncă.

Cu această ocazie, Mircea Geoană va prezenţa comisarului european primele concluzii ale dezbaterii organizate de Senatul României privind Strategia europeană de incluziune a populaţiei de etnie romă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici