Geoană va lupta să nu apară o nouă clasă a îmbogăţiţilor crizei

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la un miting electoral la care au participat candidaţii social-democraţi pentru Sectorul 2, că, dacă va ajunge la guvernare, nu va accepta o clasă de îmbogăţiţi ai crizei.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Geoană va lupta să nu apară o nouă clasă a îmbogăţiţilor crizei

Geoană va lupta să nu apară o nouă clasă a îmbogăţiţilor crizei (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că, dacă Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu, "în orice combinaţie", vor face guvernarea următoare, familiile sărace şi cei cu venituri mici vor fi din nou sacrificaţi.

"Dacă dreapta va fi din nou la putere patru ani, România va ieşi învinsă din criză. (...) Patru ani de guvernare de dreapta înseamnă garanţia că România va ieşi învinsă din criza mondială", a afirmat el.

Geoană a mai spus că un guvern PSD nu va accepta o nouă clasă a îmbogăţiţilor crizei, după clasa îmbogăţiţilor tranziţiei.

"Mă voi lupta cu toată puterea, cu toată ştiinţa mea şi cu toate relaţiile interne şi internaţionale pe care le am ca să nu apară o nouă clasă a îmbogăţiţilor crizei", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici