George Simion, discurs la CPAC, în Mexic: Să fim luptători, nu marionete

George Simion a susţinut, în cadrul Conservative Political Action Conference, în Mexic, că este nevoie de o alianţă „a tuturor forţelor conservatoare şi suveraniste din întreaga lume pentru a ne apăra valorile tradiţionale, libertăţile fundamentale, viaţa, familia şi credinţa în Dumnezeu”.

Urmărește
460 afișări
Imaginea articolului George Simion, discurs la CPAC, în Mexic: Să fim luptători, nu marionete

George Simion, discurs la CPAC, în Mexic: Să fim luptători, nu marionete

„Noi, conservatorii, suntem cei care ne revoltăm împotriva celor care vor să ne calce în picioare drepturile, libertăţile, valorile noastre (...) Avem nevoie de o alianţă a tuturor forţelor conservatoare şi suveraniste de pretutindeni. Este timpul să ne dăm mâna şi să ne apărăm valorile tradiţionale, libertăţile fundamentale, viaţa, familia şi credinţa noastră în Dumnezeu. În faţa atacurilor politice din partea stângii şi a neo-marxiştilor, trebuie să fim puternici. Suntem singurii care putem apăra ceea ce este cel mai de preţ pentru noi: Dumnezeu, naţiunea, familia şi libertatea. Avem datoria de a proteja tot ce ne este drag, de a lupta pentru normalitate într-o lume care încearcă să ne impună anormalitatea”, a spus preşedintele AUR.

Acesta a mai spus că, în comunism, lumea occidentală reprezenta pentru români lumea liberă, precizând că „este foarte ciudat pentru generaţia mea să recunoască faptul că o nouă formă de marxism şi leninism şi dictatură vine tocmai din ţări care odată erau considerate libere”.

Potrivit acestuia, „astăzi suntem nevoiţi să învăţăm noul limbaj represiv al neomarxismului şi să acceptăm, în acelaşi timp, pe lângă terminologia diabolică, reguli, obligaţii, limitări ale libertăţilor noastre”.

George Simion a făcut referire în discursul său şi la anul electoral 2024, spunând că este anul schimbării, anul în care „forţele politice conservatoare au şansa de a opri avântul politicilor anormale promovate de partidele de stânga şi socialiste”.

„În Statele Unite, Donald Trump duce o bătălie crucială, una pe care ştim că o va câştiga, influenţând astfel politica mondială în bine. El va îndrepta, sperăm, erorile din ultimii ani şi va aduce din nou speranţă celor care cred în libertate, naţiune şi Dumnezeu”, a spus preşedintele AUR.

Liderul AUR a subliniat că şi România se află într-un moment de cotitură similar.

„Anul acesta, avem alegeri parlamentare şi prezidenţiale. Voi fi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, unde cel mai probabil mă voi confrunta cu candidatul socialist. În faţa voastră este viitorul preşedinte al României!”, a transmis George Simion conservatorilor prezenţi la CPAC Mexic.

În finalul discursului său, George Simion a adăugat că prin intermediul conservatorilor din întreaga lume „se joacă viitorul naţiunilor noastre”.

„Un politician care îşi trădează poporul de dragul unor privilegii este o marionetă de pe urma căreia nu va rămâne decât o jalnică amintire. În schimb, un om politic care se sacrifică pentru binele ţării va fi o efigie căreia semenii îi vor păstra o memorie vie. Să fim luptători, nu marionete! Să construim acea lume a statelor suverane şi libere la care am visat”, a conchis preşedintele AUR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
simion,
cpac,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici