George Simion, după consultările de la Guvern: Am văzut un premier slab, care nu e propriul lui stăpân

„Am văzut un premier slab, am văzut un premier care nu e propriul lui stăpân, am văzut un premier la care diferite grupuri de interese pe care nu le cunosc au ajuns. E clar pentru mine că PSD nu are ca opţiune 15 septembrie”, spune liderul AUR, George Simion, după consultările de la Guvern.

988 afișări
Imaginea articolului George Simion, după consultările de la Guvern: Am văzut un premier slab, care nu e propriul lui stăpân

Sursa foto: Guvernul României

„Am văzut un premier slab, am văzut un premier care nu e propriul lui stăpân, am văzut un premier la care diferite grupuri de interese pe care nu le cunosc au ajuns. Mă temeam că este mincinos. E mai mult şi mai grav. Nu poate. Este neputincios. A anunţat un calendar. Nu ştiu cu ce este şantajat. Pe noi nu ne interesează când sunt alegerile, altele sunt problemele românilor. Eram pregătiţi pentru 15 septembrie”.

El afirmă că şi marţi se poate da hotărâre de guvern ca alegerile să fie organizate pe 15 septembrie, „nu cum s-a afirmat eronat că vineri era ultima zi”.

„A dat din cap. Dacă mai ţineţi minte declaraţia dlui Ciolacu că se termină cu şmecheria care se termină la gardul Palatul Victoria... Practic, a fost păcălit să facă alegeri comasate în iunie şi acum e păcălit din nou. E ursul păcălit de vulpe... (...) Eu nu am venit cu nicio propunere. Eu l-am auzit pe premier cu nişte date şi am mers cu acele date. (...) Sunt absolut siderat de felul în care premierul minte şi anunţă o dată şi nu se ţine de cuvânt. Cred că şi el se simte ruşinat, dar nu are ce face. Puterea nu e la el. (...) Eu nu am venit cu nicio propunere, eu l-am auzit pe premierul acestei ţări că oferă nişte date şi noi am mers pe acele date. E clar pentru mine că PSD nu are ca opţiune 15 septembrie”, încheie Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici