George Simion e în căutare de constructori! Apel de ultimă oră pentru constructori şi dezvoltatori

  • La aproape două luni de când a fost lansat „Planul Simion”, preşedintele AUR a dat startul înscrierilor în program pentru constructorii şi dezvoltatorii imobiliari.
  • George Simion face apel către cei care vor să lucreze alături de el să intre pe site-ul „Planul Simion” şi să se înscrie.
Urmărește
929 afișări
Imaginea articolului George Simion e în căutare de constructori! Apel de ultimă oră pentru constructori şi dezvoltatori

Sursa foto: Facebook, George Simion

„Ai o firmă de construcţii? Crezi în repornirea economiei prin #planulsimion? Poţi construi pentru România de mâine? Înscrie-te: https://planulsimion.ro/antreprenor.html”, a postat liderul AUR pe pagina sa de Facebook.

„Din păcate, adversarii noştri politici şi o bună parte din instituţiile de presă au prezentat trunchiat acest plan, încercând din răsputeri să ducă în derizoriu ideea că acesta este realizabil. Cu toate acestea, ţinând cont de realitatea cruntă, care ne arată că milioane de români trăiesc la limita subzistenţei în România anului 2024, iar piaţa imobiliară a explodat în ultimii ani, ducând la creşterea preţurilor într-un mod complet nejustificat, fac un apel la voi, dezvoltatorii imobiliari şi constructorii de bună credinţă din ţară, să veniţi alături de mine şi de AUR pentru a le demonstra tuturor că acest plan nu doar că este posibil, ci este şi necesar pentru România”, a transmis George Simion, într-un apel public.

El afirmă că „statul trebuie să sprijine sectorul antreprenorial cu politici publice care să vizeze o reglementare inteligentă, o consultare sistematică cu organizaţiile reprezentative, creşterea accesului la finanţare, simplificarea procedurilor şi debirocratizarea pentru micii întreprinzători”.

Acesta vine şi cu o promisiune către dezvoltatorii imobiliari: „AUR va ţine cont de sfaturile lor, nu doar atunci când le va cere sprijinul.”

Planul Simion pentru construcţia a unui milion de apartamente în România poate să fie realizat doar dacă statul român va învăţa, pentru prima oară după 34 de ani de haos administrativ, să lucreze cu voi, nu împotriva voastră. Să vă asculte propunerile, nu doar să vă dicteze ce trebuie să faceţi şi câte taxe aveţi de plătit. Eu am de gând, dacă voi fi ales Preşedinte, să schimb din temelii modul deficitar în care a fost condusă România până în aceste momente, să vă întind o mână, nu doar să întind mâna pentru a vă cere sprijinul. Mulţi vor spune că este imposibil, mulţi vor continua să atace acest Plan în lipsa unor argumente solide, pe care ştim, atât eu, cât şi voi, că nu le pot aduce la masă. Vor spune că Preşedintele ţării nu are prerogative pentru a-l realiza, că preţurile sunt mult prea joase pentru piaţa liberă, că voi, constructorii şi dezvoltatorii, nu veţi vrea nici în ruptul capului să vă rupeţi din profitul generos pe care l-aţi făcut în ultimii ani”, a mai spus preşedintele AUR, candidat la alegerile prezidenţiale.

Liderul AUR a prezentat în urmă cu aproape două luni „Planul Simion”, care conţine 200 de măsuri, printre care şi construcţia a un milion de apartamente în următorii 10 ani, locuinţe care să fie vândute românilor cu preţuri accesibile, pornind de la 35 de mii de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici