George Simion: Opriţi bătaia de joc la adresa pensionarilor! Oamenii aceştia au muncit o viaţă

Liderul AUR, George Simion, a vizitat, vineri, o pensionară cu dizabilităţi, din Craiova: „Pensia dânsei, de 4.067 lei a ajuns, după marea recalculare, anunţată cu surle şi trâmbiţe, la 1.662 lei… Lăsaţi-le pensiile aşa cum erau! Bune, rele legile dinainte ofereau o protecţie socială acestor oameni.”

Urmărește
1356 afișări
Imaginea articolului George Simion: Opriţi bătaia de joc la adresa pensionarilor! Oamenii aceştia au muncit o viaţă

Sursa foto: Facebook, George Simion

„Prieteni, am fost la Craiova astăzi dimineaţă (vineri dimineaţă - n.r.) să vorbesc cu unul din zecile de mii de pensionari care stau cu inima cât un purice, pentru că e posibil să le fie afectate drepturile de pensii. Deşi guvernarea PSD-PNL vă tot spune că nu o să se scadă nicio pensie, realitatea cruntă este alta! Sunt zeci de mii de persoane cu dizabilităţi care nu au stat degeaba, cu mâna întinsă, cum vreţi voi, asistaţi sociali, care să umple cârciumile. Au muncit oamenii aceştia! Au muncit ca şi contabili, au muncit din cărucior, au muncit! Este şi cazul doamnei pe care am vizitat-o. Are probleme cu sistemul osos, boala care popular se numeşte <boala oaselor de sticlă>. A fost o femeie ambiţioasă, care a ţinut să termine studiile. Să-şi termine facultatea şi să lucreze cot la cot cu ceilalţi care nu au dizabilităţi. A lucrat cu acest handicap”, scrie pe Facebook George Simion.

El precizează că femeia s-a pensionat, iar de atunci a suferit trei intervenţii la coloană şi din pensie plăteşte lunar 1.000 de lei numai medicamentele.

„Pensia dânsei, de 4.067 lei a ajuns, după marea recalculare, anunţată cu surle şi trâmbiţe, la 1.662 lei… A rămas cu o treime, practic! Ca dânsa mai sunt zeci de mii de cazuri, iar în materialul video mai sunt două exemple clare! Uitaţi, dragi prieteni de la PSD, doamna ministru Bucura-Oprescu. Trei decizii aici de care trebuie să vă ocupaţi imediat! Lăsaţi-le pensiile aşa cum erau! Bune, rele legile dinainte ofereau o protecţie socială acestor oameni! Oamenii aceştia, de două săptămâni, nu mai pot mânca, nu mai pot dormi, se gândesc cu ce au greşit ca la sfârşitul vieţii să fie pedepsiţi în felul acesta. Vreau să vă reamintesc că seniorii care doresc asistenţă juridică gratuită sunt invitaţi între orele 17:00 şi 19:00 la toate sediile AUR care sunt deschise pentru a prelua nemulţumirile pensionarilor şi pentru a le oferi suport în formularea contestaţiilor sau a altor acţiuni legale”, încheie Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici