Gheorghe Falcă: La un moment dat, se discuta în echipa de campanie să înfiinţăm un minister al satului

  • PNL ar putea propune înfiinţarea unui minister al satului românesc.
  • Declaraţia a fost făcută la RFI de Gheorghe Falcă, vicepreşedinte al formaţiunii, care precizează că o asemenea structură ar putea ajuta la reducerea decalajelor între urban şi rural.
Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Falcă: La un moment dat, se discuta în echipa de campanie să înfiinţăm un minister al satului

Gheorghe Falcă: La un moment dat, se discuta în echipa de campanie să înfiinţăm un minister al satului

Gheorghe Falcă spune că PNL s-a gândit la un moment dat la un minister al satului românesc: „La un moment dat, se discuta în echipa de campanie chiar să creăm un minister al satului românesc, pentru că noi trebuie să realizăm în satul românesc o clasă de mijloc puternică, pentru a da stabilitate administraţiei locale din satul românesc, să dăm valori în zona respectivă, să dăm sănătate în zona respectivă, să avem grijă de agricultură, de producători, de animale, toată această politică a satului românesc trebuie să fie conectată cu politica europeană pe zona de agricultură şi de modernizare a satului românesc".

Vicepreşedintele PNL crede că alegătorii ştiu să facă diferenţa între stânga şi dreapta: "Noi, Partidul Naţional Liberal, vorbim despre cetăţean, familie, comunitate şi patrie, iar stânga vorbeşte despre clase sociale".

Gheorghe Falcă a dat aceste răspunsuri, întrebat dacă pentru votanţi mai este importantă discuţia despre stânga şi dreapta la alegeri, ţinând cont că de multe ori, PSD a fost mai liberal decât PNL, iar PNL a fost mai socialist decât PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici