Gheorghe Flutur vorbeşte despre „aroganţa, tupeul şi lipsa de respect la colegii din PSD”

  • Ruşinos şi penibil atacul PSD-ului la Congresul de sâmbătă, afirmă prim-vicepreşedintele PNL, Gheorghe Flutur.
  • El spune că este diferenţă mare între comportamentul PNL şi a lui Nicolae Ciucă şi „aroganţa, tupeul şi lipsa de respect la colegii din PSD”.
Urmărește
580 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur vorbeşte despre „aroganţa, tupeul şi lipsa de respect la colegii din PSD”

„Ruşinos şi penibil atacul PSD-ului la Congresul de astăzi, unde se pare că a fost mai degrabă un congres de atacuri la PNL, decât de prezentare a ofertei pentru ţară. Orice om vede că în spatele atacului este frica de PNL şi de Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, numai că acestă frică i-a făcut să depăşească orice limită a bunului simţ cu atacuri inimaginabile la partenerii de guvernare. Ce diferenţă mare între comportamentul Partidului Naţional Liberal şi a lui Nicolae Ciucă, şi amintesc aici eleganţa şi corecta rocadă de premieri din vara anului trecut, şi aroganţa, tupeul şi lipsa de respect la colegii din PSD. Sunt oare cei din PSD atât de siguri pe ei că au un număr aşa mare de voturi de nu mai au nevoie de nimeni şi de nimic? Sunt aşa de siguri că s-au terminat toate problemele României de rezolvat? Nu s-au terminat”, afirmă Gheorghe Flutur.

Se arată vremuri grele, adaugă liberalul, şi „în loc să se ocupe de agricultură, să ne spună ce vor să facă în acest an catastrofal de secetă, cum să ajute fermierii, cum să rezolvăm criza apei, cum să oprim scumpirea produselor alimentare, cum să facem pregătirea pentru iarnă, ei aruncă cu pietre în partenerii cu care încă guvernează”.

„Ce schimbare de macaz de joi până sâmbătă, adică a fi mironosiţe la Bruxelles ca să obţii clemenţă pentru depăşirea deficitului bugetar, să deblocam tranşele de bani europeni, pentru români, atunci ai nevoie de partenerii de guvernare, iar acasă le pui masa în cap. Oricâte argumente ar fi că vine campania electorală, minima onoare şi decenţă ar fi trebuit să îi facă să fie mai ponderaţi. Le sugerez celor din PSD să rezolve confuzia creată în rândul pensionarilor, sute de mii de pensionari sunt şocaţi că la TV au văzut faptul că le cresc pensiile şi în cutia poştală le-au scăzut. E treaba Ministerului Muncii să recunoască acestă bâlbâială de comunicare şi de legiferare în domeniul pensiilor, pentru că noi, liberalii, am susţinut şi susţinem mărirea pensiilor, dar în graba PSD de a fura startul au creat haos. Le sugerez celor din PSD să dea drumul la finanţarea spitalelor prin fonduri şi împrumuturi europene, deoarece s-a întârziat mai bine de un an cu actul normativ care să nominalizeze spitalele ce urmează să fie finanţate, s-a mai pierdut un an când se puteau construi nişte spitale, şi asta e în grădina Ministerului Sănătăţii condus de PSD”, menţionează prim-vicepreşedintele PNL.

El afirmă că în momentul în care PNL şi PSD s-au aliat, a explicat populaţiei că este nevoie de stabilitate, că e război la graniţă.

„Mă întreb acum: nu mai este război la graniţă? Se plimbă dronele ruseşti prin deltă! Atunci când am făcut Coaliţia am spus că trebuie să atragem mai repede şi mai eficient fondurile europene, acum nu mai e nevoie de atras fonduri europene? Stăm aşa de bine la acest capitol? De ce vreţi domnilor din PSD să daţi cămaşa pe foc doar din dragul alegerilor care vin crezând că aşa le veţi câştiga? Partidul Naţional Liberal este cel mai vechi partid din Europa, un partid care s-a testat în alegerile locale şi a făcut un scor de aproape 30%, vă garantez că are capacitate de a se mobiliza, să lupte pentru ca în alegerile prezidenţiale, preşedintele partidului, domnul Nicolae Ciucă, să intre garantat în turul 2 şi asta pentru că este un om integru, un om cu carieră remarcabilă, un om de onoare şi vine cu pregătire profesională inclusiv pentru a deţine funcţia de preşedinte a României. Acesta este un om cumpătat, un om simplu, un om pe care românii se pot baza, şi de care românii au nevoie. De ce vă temeţi nu o să scăpaţi”, încheie Flutur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici