Gheorghe Ştefan, anunţat oficial preşedinte al PDL Neamţ

Primarul municipiului Piatra Neamţ, fostul liberal Gheorghe Ştefan este oficial preşedinte al PDL Neamţ, a anunţat, luni, liderul formaţiunii democrat-liberale, Emil Boc.

Urmărește
183 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Ştefan, anunţat oficial preşedinte al PDL Neamţ

Gheorghe Ştefan, anunţat oficial preşedinte al PDL Neamţ (Imagine: Mediafax Foto)

Delegaţia Permanentă Teritorială (DPT) a PNL Neamţ a decis, în 9 martie, că primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan şi preşedintele CJ Neamţ, Vlad Marcoci, foşti preşedinţi ai PNL Neamţ, şi-au pierdut calitatea de membri ai partidului, după ce au anunţat că vor candida din partea PDL în alegeri.

DPT a PNL Neamţ a stabilit că cei doi îşi pierd calitatea de membru al partidului în baza articolului 14, litera c din Statul PNL, potrivit căruia calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal se pierde "prin aderarea la sau susţinerea publică a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice".

Conform Legii aleşilor locali, fiind exclus din partidul care l-a susţinut în alegeri, Gheorghe Ştefan nu îşi pierde calitatea de edil al municipiului Piatra Neamţ.

Gheorghe Ştefan a fost preşedinte al PNL Neamţ până la începutul anului 2007, când s-a alăturat grupului care a format PLD şi care ulterior s-a unit cu PD, formând PDL, el fiind o vreme coordonator special al PDL Neamţ.

Ştefan a fost suspendat din calitatea de membru PNL, pentru un an, în data de 10 martie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici