Giugula: Demisiile consilierilor municipali PSD, depuse când va decide filiala

Consilierul municipal PSD Doru Giugula a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că decizia consilierilor PSD de a renunţa la mandatele de aleşi este acceptată "în proporţie de 90 la sută" de membrii organizaţiei PSD Bucureşti şi că demisiile vor fi depuse în urma unei decizii politice a filialei.

1 afișare
Imaginea articolului Giugula: Demisiile consilierilor municipali PSD, depuse când va decide filiala

Giugula: Demisiile consilierilor municipali PSD, depuse când va decide filiala

"Renunţarea la mandatele de consilieri generali este o opţiune serioasă pe care o avem în vedere. Este o decizie faţă de atitudinea de jaf pe care o manifestă PD-ul în Bucureşti. Vom discuta această opţiune în forurile legale ale partidului, iar, la momentul oportun, funcţie de decizia politică, vom duce la îndeplinire această decizie, pe care consilierii deja au hotărât-o. (...) Noi am fost aleşi pe listele partidului, nu individual. Aşa cum am fost numiţi, aşa vom şi renunţa la mandate: printr-o decizie a partidului. Pot să spun că, în proporţie de 90 la sută, această decizie este îmbrăţişată de membrii organizaţiei noastre", a precizat Giugula.

Cei doisprezece consilieri social-democraţi din CGMB şi-au depus demisiile la sediul organizaţiei PSD Bucureşti, ei intenţionând să renunţe la mandatele de aleşi locali, decizia reprezentând "un act de protest faţă de nivelul corupţiei din Primăria Capitalei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici