Giurgiu (PDL): Voi decide miercuri dacă votez moţiunea de cenzură, şansele sunt de 50 la sută

Deputatul PDL Mircia Giurgiu spune că va decide, miercuri, după discuţii cu sindicatele, dacă va vota moţiunea de cenzură depusă de opoziţie pe tema Codului Muncii, şansele fiind de 50 la sută pentru un vot favorabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

Mircia Giurgiu a declarat, vineri, la finalul şedinţei Comisiei de Dialog Social convocate la Prefectura Cluj, că nu a fost de acord cu angajarea răspunderii Guvernului pe Codul Muncii, ci ar fi preferat ca acest document să fi dezbătut în Parlament.

"Nu este în regulă angajarea răspunderii Guvernului pe Codul Muncii. Mai bine ar fi fost discutat în Parlament, în comisiile de specialitate ale celor două Camere, aşa încât partenerii sociali - patronatele şi sindicatele - cărora li se adresează, să poată veni cu amendamente. Ar fi fost găsită o modalitate cu care să fie toţi de acord. Legat de modul în care voi vota la moţiune, voi mai avea până miercuri discuţii cu sindicatele pentru a vedea ce soluţii găsim, iar decizia o voi lua miercuri, în ziua votului. Votul va fi 50/50 la sută pentru sau contra moţiunii", a spus Giurgiu.

Deputatul PDL a participat alături de alţi trei parlamentari de Cluj, de la PNL şi PSD, la o dezbatere pe tema Codului Muncii în cadrul Comisiei de Dialog Social a Prefecturii Cluj.

Guvernul şi-a asumat, marţi, răspunderea pe Codul Muncii, iar parlamentarii PSD, PNL şi PC au depus o moţiune de cenzură care va fi dezbătută şi votată în 16 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici