Grindeanu: Această răzgândeală bine nu a făcut, dar nici nu a dus la stricăciuni ireparabile

Această răzgândeală bine nu a făcut, în mod cert, dar nici nu a dus la stricăciuni definitive, ireparabile, spune prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu despre faptul că liberalii vor alegeri prezidenţiale la termen.

311 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Această răzgândeală bine nu a făcut, dar nici nu a dus la stricăciuni ireparabile

Grindeanu: Această răzgândeală bine nu a făcut, dar nici nu a dus la stricăciuni ireparabile

„O să ştim mai multe lucruri mâine (joi - n.r.). Mâine vom avea o şedinţă a coaliţiei, la 9.00, cei care au participat la aceste consultări cu celelalte forţe politice, premierul şi cei doi vicepremieri, ne vor transmite concluziile şi vom merge înainte. Ţara trebuie să fie guvernată şi este guvernată în acest moment şi e guvernată bine. Alegeri oricum trebuie să avem. S-ar putea ca unii să se gândească că trebuie să amânăm alegerile prezidenţiale până peste doi ani, că poate aşa intră în turul doi. Nu există această variantă. Noi trebuie să facem alegeri prezidenţiale în această toamnă şi alegeri parlamentare la fel”, spune Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu va fi candidatul PSD la prezidenţiale, el a spus: „Nu pot să exprim eu voinţa tuutror membrilor PSD, dar eu vă spun că în mod tradiţional, nu doar la PSD ci la toate partidele, cei care pleacă cu prima şansă sunt preşedinţii partidelor. Noi o să avem un Congres, cum şi alte partide vor avea congres, în care se va desemna candidatul. Normal că astăzi, când vorbim, Marcel Ciolacu, prim-ministrul României şi preşedintele PSD, pleacă cu prima şansă a fi candidatul PSD. Cred că a vrut să scoată mai mult în evidenţă Marcel Ciolacu, când a făcut aceste declaraţii, faptul că această răzgândeală, ţopăială numită chiar de domnia sa, nu e bună. Noi ne-am înţeles pe ceva în martie, am transmis românilor că ăsta este calendarul, acum ne răzgândim, el asta cred că a vrut să scoată în evidenţă. Marcel Ciolacu stă cel mai bine în sondaje, nu are niciun fel de motiv să nu fie caniddat pentru alegeri prezidenţiale”.

„Această răzgândeală bine nu a făcut, în mod cert, dar nici nu a dus la stricăciuni definitive, ireparabile. Nici nu pot să fiu ipocrit să spun că a făcut bine această răzgândeală a partenerilor noştri”, afirmă Grindeanu, întrebat dacă mai există încredere între PSD şi PNL.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că joi va avea loc şedinţa coaliţiei de guvernare pentru stabilirea datei alegerilor prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici