Grindeanu, despre candidatura la şefia PSD: Dacă Ciolacu ajunge preşedintele României, mă gândesc

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, nu exclude candidatura la şefia PSD dacă locul rămâne vacant, în cazul în care Marcel Ciolacu devine preşedintele României.

Urmărește
183 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre candidatura la şefia PSD: Dacă Ciolacu ajunge preşedintele României, mă gândesc

Grindeanu, despre candidatura la şefia PSD: Dacă Ciolacu ajunge preşedintele României, mă gândesc

Sorin Grindeanu spune că este convins că Marcel Ciolacu va intra în turul 2 al alegerilor prezidenţiale din decembrie.

„Va intra Marcel Ciolalcu în turul 2. Nu asta e marea problemă a noastră. Noi de vreo 20 de ani, din 2000, de fapt, de 24 de ani, n-am avut o problemă să ne ducem candidatul în turul 2. Problema a apărut de acolo. (...) De fiecare dată din 2000, în turul 2 am pierdut. Pe sondaje, ca intenţie de vot, din ce avem noi, sunt acolo vreo 3-4-5 contracandidaţi ai lui Marcel Ciolacu în jurul procentului de 15%. Mi-e dificil să spun acum cu două luni înainte de vot cine dintre cei patru se desprinde în câştigător”, a spus Grindeanu, la Antena 3 CNN.

El a afirmat că fiecare dintre contracandidaţii lui Ciolacu are „plusuri şi minusuri”.

În „scenariul” Marcel Ciolacu preşedinte, Grindeanu a fost întrebat când va prelua el PSD-ul.

„Staţi să vedem. Cum spunea un clasic în viaţă: Pas cu pas. Staţi să vedem. Paşii sunt aşa: prima oară trebuie să avem două victorii - la parlamentare şi la prezidenţiale. (...) Îmi doresc un congres ca în 2001 (cu stabilitate - n.r.). Vom vedea. Nu îmi doresc să fiu preşedintele unui PSD fără Marcel Ciolacu preşedinte al României. Dacă Marcel Ciolacu ajunge preşedintele României, mă mai gândesc”, spune Grindeanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici