Grindeanu, despre posibila includere a lui Ponta pe listele PSD: Toţi cei de pe listă vor fi membri PSD

„Eu vă asigur că în momentul în care noi venim cu liste, toţi cei de pe listă vor fi membri PSD”, a spus Grindeanu, despre o posibilă includere a lui Victor Ponta pe listele de parlamentare ale social-democraţilor.

Urmărește
166 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre posibila includere a lui Ponta pe listele PSD: Toţi cei de pe listă vor fi membri PSD

Grindeanu, despre posibila includere a lui Ponta pe listele PSD: Toţi cei de pe listă vor fi membri PSD

Întrebat dacă Victor Ponta se va afla pe listele PSD la alegerile parlamentare, Sorin Grindeanu a spus că listele PSD nu au fost încă definitivate. „Am avut discuţii în weekend, urmează să avem şi altele, să fie lucrurile clare”.

„Eu vă asigur că în momentul în care noi venim cu liste, toţi cei de pe lista vor fi membri PSD”, a mai spus Grindeanu, referitor la posibila includere a lui Victor Ponta, care a fondat Pro România după ce a fost exclus din PSD, dar şi a lui Cristian Popescu Piedone (PUSL) pe listele social-democraţilor.

„Eu v-am rugat să avem răbdare şi să vedem dacă lucrurile sunt cum se speculează sau nu”, a mai spus Grideanu.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici