Grindeanu, despre Valea Oltului: Dacă ratăm acum, vom avea întârziere de opt, nouă, chiar zece luni

  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că dacă autorităţile nu închid acum Valea Oltului următoarea fereastră de oportunitate este primăvara anului viitor.
  • „Asta înseamnă vreo opt, nouă, chiar zece luni de întârziere, asta înseamnă vreo 80 de milioane penalităţi”, susţine Grindeanu.
364 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre Valea Oltului: Dacă ratăm acum, vom avea întârziere de opt, nouă, chiar zece luni

Grindeanu, despre Valea Oltului: Dacă ratăm acum, vom avea întârziere de opt, nouă, chiar zece luni

„Este o perioadă pe care, dacă o ratăm acum, în această vară, următoarea fereastră de oportunitate este primăvara anului viitor, asta înseamnă vreo opt, nouă, chiar zece luni de întârziere, asta înseamnă vreo 80 de milioane penalităţi şi ca să fiu şi mai clar să ştiţi că nimeni nu a venit cu altă soluţie decât aceasta”, afirmă Grindeanu.
 
El afirmă că viaţa celor din trafic nu poate fi pusă în pericol.
 
„Ca să facem aceste autostrăzi, avem nevoie de aceste restricţii, o lună de zile, nenegociabil. Vom urmări la maximum lucrările, cei de la CNAIR au atenţionat compania că vor fi monitorizaţi. Este soluţia pentru a construi şi a face autostrăzi în România. Ştiu de acest disconfort dar, dacă vrem să avem autostrăzi, atunci trebuie să facem aceste lucrări absolut necesare”, încheie Grindeanu.
 
”Am mai văzut anumite opinii cum că ar fi trebuit să închidem două zile, sau trei zile, şi două să fie deschis traficul. Asta însemna că nu dura o lună, dura trei. După aceea au venit nişte domni care nu au construit în viaţa lor un kilometru de autostradă şi au spus că ar trebui să facem un pod, să folosim un drum forestier. Scuzaţi-mă, ca să construim un pod în acest moment, peste Olt, eu zic că ne ia ceva ani”, a mai comentat Grindeanu.
 
Între 8 iulie şi 9 august circulaţia pe Valea Oltului va fi închisă pe parcursul zilei pentru efectuarea de lucrări la autostrada Sibiu-Piteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici