Guvernul promite bani pentru agricultorii afectaţi de secetă

Marcel Ciolacu declară că în Guvern nu mai poate intra vreo modificare de natură fiscală fără să existe un acord cu mediul privat şi societatea civilă.

Urmărește
159 afișări
Imaginea articolului Guvernul promite bani pentru agricultorii afectaţi de secetă

Guvernul promite bani pentru agricultorii afectaţi de secetă

„Încep cu un mesaj prin care reamintesc priorităţile acestui Guvern, pentru că aud prea multe discuţii în ultimele zile despre linii roşii sau galbene. Acest Guvern nu este al vreunui partid, este al României!

Iar priorităţile noastre sunt susţinerea tuturor companiilor româneşti, derularea celui mai mare plan de investiţii publice din ultimii 35 de ani, protejarea populaţiei în faţa speculei şi creşterea veniturilor românilor. Şi, atunci când sunt probleme, cum este acum cu seceta, trebuie să intervenim rapid ca să-i ajutăm pe cei aflaţi în necaz, adică pe fermierii români.

Mâine (vineri - n.r.), voi merge cu ministrul Agriculturii pentru a evalua situaţia pagubelor în teren şi să avem o imagine clară asupra banilor pe care trebuie să-i acordăm agricultorilor afectaţi”, spune Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de guvern.

El precizează că în Guvern nu mai poate intra de acum înainte vreo modificare de natură fiscală fără să existe în prealabil o consultare publică finalizată şi un acord cu mediul privat şi societatea civilă.

„Nici domnul Boloş, nici alţi miniştri nu pot veni cu proiecte în acest sens, cum ar fi CNP-ul fiscal, de exemplu, până când nu parcurg acest traseu. Cred că aşa e corect şi aceasta este aşteptarea românilor”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
guvern,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici