Guvernul României condamnă atacul terorist din Turcia

  • Guvernul României a reacţionat miercuri seara în urma atacurilor teroriste din Turcia.
  • „Violenţa nu poate fi soluţia la nicio problemă!”, se arată într-o postare pe pagina X a Guvernului.
Urmărește
141 afișări
Imaginea articolului Guvernul României condamnă atacul terorist din Turcia

„Guvernul Român condamnă fără echivoc atacul terorist comis astăzi în Turcia şi este solidar cu poporul turc. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de victime şi de familiile acestora. Violenţa nu poate fi soluţia la nicio problemă!” se menţionează în postare.

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi 14 rănite în „atacul terorist” de miercuri, la sediul uneia dintre cele mai importante companii de apărare din Turcia, conform declaraţiilor ministrului de interne al Turciei, citat de presa turcă.

Nu sunt informaţii imediate care să sugereze cine ar putea fi în spatele atacului asupra companiei care produce avioane de luptă şi alte echipamente pentru a doua cea mai mare armată a NATO după Statele Unite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici