HG care a permis organizarea Zilei Tineretului de MTS, publicată în MO după eveniment

Deputatul PSD Cristian Rizea a susţinut, miercuri, în Comisia de anchetă privind cazul Ridzi, că HG în baza căreia MTS a organizat Ziua Tineretului, în 2 mai, a fost publicată în Monitorul Oficial în 7 mai, deci după ce a avut loc selecţia de oferte pentru desfăşurarea acestui eveniment.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului HG care a permis organizarea Zilei Tineretului de MTS, publicată în MO după eveniment

HG care a permis organizarea Zilei Tineretului de MTS, publicată în MO după eveniment (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Rizea a împărţit, miercuri, membrilor Comisiei de anchetă în cazul ministrului Tineretului, Monica Iacob Ridzi, copii ale Monitorului Oficial din 7 mai în care este publicată HG pentru completarea Hotărârii privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Tineretului şi Sportului.

HG este emisă în 22 aprilie, însă a fost publicată la 7 mai în Monitorul Oficial nr. 299, Cristian Rizea susţinând că, astfel, procedurile iniţiate de MTS în vederea organizării Zilei Tineretului au fost ilegale.

Prin HG, sunt introduse ca atribuţii ale Ministerului Tineretului organizarea de evenimente în vederea promovării programelor de tineret, precum şi în vederea promovării programelor de sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici