Hrebenciuc: Sută la sută trece moţiunea

Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a apreciat, miercuri, înaintea şedinţei comune a grupurilor social-democrate din Parlament, că moţiunea de cenzură depusă de PSD va trece "sută la sută".

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Hrebenciuc: Sută la sută trece moţiunea

Hrebenciuc: Sută la sută trece moţiunea

La rândul său, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a apreciat că moţiunea va fi adoptată de Parlament, ea urmând să fie votată de toţi parlamentarii PSD care vor fi prezenţi la vot.

Geoană a precizat că de la vot vor absenta parlamentarii PSD care sunt grav bolnavi. "Ne-am gândit că nu este creştineşte să îi chinuim pe colegii care sunt foarte bolnavi", a spus Geoană.

La rândul său, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, întrebat ce şanse sunt ca moţiunea să treacă, a răspuns: "Orice are şanse".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici