Ideea unui mandat de doi ani pentru conducerea PSD are mai mulţi susţinători

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, luni, că propunerea ca mandatul conducerii partidului să fie de doi ani este majoritară la nivelul membrilor BPN, el precizând că este unul dintre cei care sunt de acord, în principiu, cu aceasta.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Ideea unui mandat de doi ani pentru conducerea PSD are mai mulţi susţinători

Mandatul conducerii PSD ar putea să fie de doi ani (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este de acord cu propunerea lui Adrian Năstase ca mandatul conducerii PSD să fie de doi ani, Hrebenciuc a răspuns: "Da, în principiu, da. Dacă sunt discuţiile astea... Nu s-a definit încă, dar nu am nimic împotrivă. Dacă trebuie facem şi anual, şi săptămânal alegeri".

Viorel Hrebenciuc a precizat că această propunere nu este numai ideea lui Adrian Năstase, ea fiind agreată de majoritatea membrilor BPN ai PSD.

"Nu e numai ideea lui Năstase. Am văzut că este ideea majorităţii membrilor din BPN", a menţionat Hrebenciuc.

"Nu ştiu ce a dus la această discuţie, dar am văzut că ar părea în momentul de faţă majoritară. S-ar putea ca eu să greşesc, nu luaţi ad literam", a adăugat Hrebenciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici