Igaş: Victor Ponta nu va mai candida la Gorj, Adrian Năstase încearcă să-l aducă mai aproape de el

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, sâmbătă, la Târgu Jiu, că liderul PSD, Victor Ponta, nu va mai candida în judeţul Gorj, întrucât Adrian Năstase "încearcă să-l aducă mai aproape de el ca să-l poată supraveghea mai bine", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
6 afișări

"Deja se ştie că Victor Ponta nu va mai candida la Gorj. Adrian Năstase încearcă să-l aducă mai aproape de el să-l poată supraveghea mai bine şi i-a creionat deja un colegiu mai aproape de el. Faptul că Ponta nu va mai candida la Gorj e un semnal de bine. Organizaţia din Gorj are cu siguranţă nevoie de parlamentari mai buni, dar totodată Ponta dirijat de Năstase a realizat că aici nu va mai câştiga niciodată", a spus Traian Igaş la şedinţa Consiliului de Coordonare al PDL Gorj.

De asemenea, Igaş a afirmat că are convingerea că şi judeţul Gorj, ca şi alte judeţe pe parcursul anilor, va fi scos din "mâinile socialiştilor, din mâinile comuniştilor".

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi ministrul Traian Igaş au participat la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj.

La şefia organizaţiei judeţene social-democrate este înscris un singur candidat, senatorul Ion Ruşeţ, preşedinte interimar al PDL Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici