Ilie Sârbu către PDL: Nu aveţi nicio demnitate, veţi intra în istorie la un capitol ruşinos

Senatorul PSD Ilie Sârbu le-a spus, miercuri seară, parlamentarilor PDL, care s-au opus introducerii pe ordinea de zi a Parlamentului a unei declaraţii de protest faţă de mesajul lui Viktor Orban, că nu au niciun fel de demnitate naţională.

Urmărește
5 afișări

Sârbu a intervenit la microfonul plenului în timp ce reprezentanţii puterii şi cei ai opoziţiei discutau în contradictoriu de două ore dacă se poate modifica ordinea de zi înainte de votul la moţiunea de cenzură, pentru ca Parlamentul să adopte o hotărâre de protest faţă de mesajul transmis ardelenilor de premierul Ungariei, Viktor Orban.

"Vă întreb, aţi avut oare un sentiment de satisfacţie atunci când păpuşa aia care îl înfăţişa pe Avram Iancu a fost arsă? Nu aveţi niciun fel de demnitate pentru a rămâne la putere. Puterea e trecătoare, astăzi o aveţi, mâine nu, dar veţi intra în istorie la un capitol de care copiii şi nepoţii dumneavoastră o să le fie ruşine", le-a spus Sârbu parlamentarilor PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici