Iliescu: PSD ar pierde un om de valoare dacă Oprescu ar demisiona

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat, miercuri, după lansarea candidaţilor social-democraţi pentru primării şi consilii judeţene, că partidul ar pierde un om de valoare dacă Sorin Oprescu ar demisiona pentru a candida ca independent la Primăria Capitalei.

Urmărește
28 afișări
Imaginea articolului Iliescu: PSD ar pierde un om de valoare dacă Oprescu ar demisiona

Iliescu: PSD ar pierde un om de valoare dacă Oprescu ar demisiona (Imagine: Mediafax Foto)

Iliescu a spus că este dreptul democratic al lui Oprescu să demisioneze din partid şi a menţionat că acesta nu l-a contactat în ultima săptămână.

Întrebat dacă, în opinia sa, PSD ar pierde un om de valoare în cazul în care Oprescu va demisiona din partid pentru a putea candida ca independent la Primăria Capitalei, Iliescu a răspuns: "Aşa este. Sigur. (...) Altminteri, îi rămân alături cu sufletul. Este un om şi un politician de valoare. Dar mai mult nu pot comenta".

Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat, marţi seară, într-o emisiune televizată, că în acest moment se străduieşte să îndeplinească toate condiţiile legale pentru a candida ca independent, una dintre aceste condiţii fiind şi demisia sa din partid.

 

 

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici