Iliescu: PSD îl va susţine pe Oprescu în turul doi

PSD îl va susţine pe Sorin Oprescu la alegerile pentru Primăria generală a Capitalei dacă acesta va ajunge în turul al doilea împotriva unui reprezentant al PNL sau al PDL, a anunţat, miercuri, la Braşov, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Iliescu: PSD îl va susţine pe Oprescu în turul doi

Iliescu: PSD îl va susţine pe Oprescu în turul doi (Imagine: Mediafax Foto)

Ion Iliescu a declarat că îl va susţine pe Sorin Oprescu pentru Primăria Generală a Capitalei dacă acesta va ajunge în turul al doilea cu candidatul PDL, Vasile Blaga, sau cu liberalul Ludovic Orban.

"Sorin Oprescu rămâne om de stânga, indiferent de partidul din care va face parte. El va fi preferat dacă intră în turul doi cu candidatul PNL sau PDL. Deocamdată, însă, mergem pe alt front. Candidatul nostru, Cristian Diaconescu, are un program bun şi este un om cu şanse reale la Primăria Generală a Capitalei", a declarat Ion Iliescu într-o conferinţă de presă.

Iliescu nu exclude varianta în care PSD să facă campanie electorală în turul al doilea pentru Sorin Oprescu dacă acesta se va înfrunta cu Vasile Blaga sau Ludovic Orban.

Preşedintele de onoare al PSD s-a aflat, miercuri, la Braşov pentru a susţine candidatura senatorului Otilian Neagoe la preşedinţia Consiliului Judeţean şi pentru a vizita alte câteva localităţi importante, în care candidaţii social-democraţi au şanse reale să câştige primăriile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici