Imagini false cu Taylor Swift sugerează că vedeta îl susţine pe Trump la alegerile prezidenţiale

  • Mai multe imagini false cu Taylor Swift, publicate pe reţele de socializare, sugerează că vedeta îl susţine pe Donald Trump la alegerile prezidenţiale.
  • Confuzia este sporită de mesajul lui Trump prin care acesta acceptă sprijinul.
  • Imaginilile au stârnit ample reacţii în rândul fanilor cântăreţei.
Urmărește
306 afișări
Imaginea articolului Imagini false cu Taylor Swift sugerează că vedeta îl susţine pe Trump la alegerile prezidenţiale

Imagini false cu Taylor Swift sugerează că vedeta îl susţine pe Trump la alegerile prezidenţiale

Donald Trump pare să fi sugerat în mod fals că are sprijinul lui Taylor Swift, postând imagini false pe reţelele de socializare cu cântăreaţa şi fanii ei care îl susţin, anunţă BBC.

Candidatul republican la preşedinţie a postat mesajul „Accept!” alături de imagini, care au fost preluate de pe alte conturi de social media. Multe imagini par să fi fost create folosind inteligenţa artificială, susţin specialiştii.

Apariţia imaginilor a stârnit numeroase reacţii în rândul fanilor lui Swift, cunoscuţi sub numele de Swifties. Aceştia l-au acuzat pe Trump că a răspândit dezinformări.

Cântăreaţa nu a anunţat dacă va sprijini un candidat la alegerile din 2024, dar i-a susţinut pe democraţi în 2020 şi l-a criticat pe Trump în timp ce era preşedinte. De asemenea, există zvonuri potrivit cărora Taylor Swift îşi va face apariţia la Convenţia Democrată de la Chicago pentru a-şi arăta sprijinul pentru Kamala Harris.

La începutul acestui an, BBC a descoperit zeci de imagini false cu oameni de culoare care declarau că îl susţin pe Trump. Falsificarea a fost dovedită, dar nu au existat dovezi care să lege imaginile de campania lui Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici