În absenţa PSD, deputaţii au adoptat 28 de articole din Legea educaţiei în 12 minute

Deputaţii au adoptat miercuri, în absenţa PSD, 28 de articole din proiectul Legii educaţiei, pe parcursul a 12 minute, după care au întrerupt lucrările pentru a începe dezbaterea la proiectul Legii lustraţiei.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului În absenţa PSD, deputaţii au adoptat 28 de articole din Legea educaţiei în 12 minute

În absenţa PSD, deputaţii au adoptat 28 de articole din Legea educaţiei în 12 minute (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a precizat că dezbaterile la proiectul Legii educaţiei vor fi reluate miercuri după-amiază.

Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a cerut o pauză pentru ca parlamentarii PSD să poată reveni în sala de şedinţe la dezbaterea Legii lustraţiei. PSD a părăsit sala miercuri, în timpul discutării proiectului Legii educaţiei, pe motiv că parlamentarii social-democraţi au fost jigniţi de deputatul PDL Toader Stroian, care i-a catalogat drept "ipocriţi" şi nu şi-a cerut scuze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici