Înainte de moţiune, Boc s-a dus la grupurile PDL pentru a sărbători naşterea copilului unui deputat

Premierul Emil Boc a fost, miercuri, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură în Parlament, la sala de şedinţă a grupurilor PDL din Camera Deputaţilor, unde deputatul Adrian Gurzău sărbătorea faptul că soţia sa a născut.

Urmărește
5 afișări

"I-a născut nevasta lui Adrian Gurzău, deputat de Cluj, şi a făcut cinste la colegi cu un desert şi o apă plată. Premierul a băut apă plată cu gheaţă", a relatat pentru MEDIAFAX deputatul PDL Mihail Boldea.

Gelu Vişan, un alt deputatul democrat-liberal, a precizat că deputatul Gurzău are un băieţel de cinci zile pe care îl cheamă Mihnea Andrei. Vişan a precizat pentru MEDIAFAX că premierul a stat puţin cu deputaţii PDL înainte de dezbaterea moţiuni de cenzură în Parlament.

"Am vorbit puţin între noi", a explicat Vişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici