Începând de miercuri, deputaţii au activitate în teritoriu până la alegeri

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, luni, ca deputaţii să lucreze în această săptămână în plen doar luni şi marţi, restul zilelor lucrătoare urmând să activeze în circumscripţiile electorale, iar perioada 19 mai - 2 iunie să fie rezervată exclusiv activităţilor din teritoriu.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Începând de miercuri, deputaţii au activitate în teritoriu până la alegeri

Începând de miercuri, deputaţii au activitate în teritoriu până la alegeri

"Presupun că (deputaţii - n.r.) vor reveni în Parlament după 1 iunie. Nu este concediu fără plată, ci este activitate în circumscripţiile electorale", a declarat secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Gelil Eserghep.

Conform hotărârii Biroului Permanent, deputaţii vor lucra în această săptămână doar în plen, luni şi marţi dimineaţă, iar miercuri, de la ora 10.00, doar membrii conducerii Camerei se vor întruni în şedinţă.

În perioada 19 mai – 2 iunie, deputaţii vor avea activitate numai în circumscripţiile electorale.

Secretarul Biroului Permanent a mai spus că propunerea pentru acest program de lucru al deputaţilor a venit din partea liderilor grupurilor parlamentare.

De asemenea, Gelil Eserghep a afirmat că nu există propuneri legislative care să fie aprobate tacit ca urmare a întreruperii activităţii în plen a deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici