Întâlnirea Băsescu-PDL pe tema remanierii guvernamentale s-a încheiat

Întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu liderii, parlamentarii şi europarlamentarii PDL, pe tema remanierii guvernamentale, s-a încheiat, duminică seară, după aproximativ trei ore de discuţii.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Întâlnirea Băsescu-PDL pe tema remanierii guvernamentale s-a încheiat

Întâlnirea Băsescu-PDL pe tema remanierii guvernamentale s-a încheiat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La reuniune a avut loc şi un incident, deputatul de Iaşi Daniel Oajdea, pentru care a fost propusă excluderea din partid ca urmare a votului în favoarea moţiunii de cenzură, fiind rugat să părăsească discuţiile. Oajdea a susţinut că fusese invitat de la grupul parlamentar.

Un alt deputat PDL susţinător al moţiunii, Teo Trandafir, a declarat că nu a fost invitată la reuniunea democrat-liberalilor de la Palatul Snagov.

Potrivit vicepreşedintelui Valeriu Stoica, în PDL există două tabere, una dorind remanierea Guvernului, iar cealaltă optând pentru acordarea unei perioade de graţie de şase luni actualului Executiv.

În urmă cu două săptămâni a mai avut loc o întâlnire similară, la care preşedintele Traian Băsescu ar fi afirmat că Emil Boc a fost sabotat din interiorul propriului Cabinet.

Numele mai multor miniştri au fost vehiculate pentru o posibilă remaniere, printre acestea fiind Sebastian Vlădescu, Daniel Funeriu, Mihai Şeitan şi Mihail Dumitru, dar şi numele lui Radu Berceanu sau Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici