Video INTERVIU INTEGRAL ”Gândurile lui Cristoiu”: Zvonurile cu ordonanţele de urgenţă care urmează să se dea mâine sunt lansate de Dragnea / El se salvează prin diferite trucuri

Ion Cristoiu este convins că PSD nu va da ordonanţa privind amnistia şi graţierea, aşa cum se zvoneşte periodic în spaţiul public. Jurnalistul a afirmat la emisiunea “Gândurile lui Cristoiu” că liderul PSD Liviu Dragnea este cel care lansează aceste zvonuri pentru a-şi ţine primarii sub control.

Urmărește
4054 afișări

Ion Cristoiu: Domnii puteau să dorească foarte mult, de exemplu, ca doamna Codruţa Kovesi să poarte fustiţă. Mie mi se pare o chestie incalificabilă din punct de vedere al încrederii în justiţia din România. Din punct de vedere, cum vreţi, normal, al vieţii, doamna Codruţa Kovesi este un cetăţean al României. În calitatea mea, de exemplu, eu, Cristoiu, când conduc maşina şi mă opreşte poliţia, nu sunt vedeta, nu sunt Cristoiu, când am fost la toate convocările Parchetului şi la cea a Secţiei n-am zis ”eu nu mă duc că eu sunt Cristoiu”. Deci ea este cetăţean, în calitatea ei de cetăţean, indiferent ce altceva face, se supune condiţiei ei care se supune procurorului.

Monica Mihai: Se aplică un dublu standard în acest caz?

Ion Cristoiu: Da, se aplică un dublu standard pentru că au găsit proasta Europei. Dacă aţi observat, în România nu i-a răspuns niciun lider. Le-a răspuns cineva, ălora?

Monica Mihai: Nu.

Ion Cristoiu: Păi, un lider! Dacă era Orban sau cineva de la polonezi le răspundea. Nu le răspunde pentru că şi reacţia PSD-ului, mai ales a lui Dragnea, e pâş-pâş-istă, adică să nu cumva, ne facem că plouă, ori părerea mea e că trebuia să reacţioneze pentru că ea a mai crescut cu 10% euroscepticismul din România. Orice om normal, mai ales alegătorul cât de cât inteligent, zice ”păi, stai puţin, ni s-a spus până ieri...”, şi aveţi un exemplu în cazul meu, eu am fost sancţionat de către plenul CSM că am zis ceva de vreun dosar, a zis că atentez la independenţa justiţiei, 29 aprilie 2015, c-am zis de ”binom”, pe vremea aia nu se confirmase că există binomul. Şi atunci ni s-a spus aşa: din punct de vederepolitic, corect al Uniunii Europene, al statului de drept nu ai voie să comentezi dosarul că nu ştii, încă o dată, dar ei au voie să comenteze. Şi atunci românii, unii care nu sunt chiar aşa de nerozi, au zis ”băi, stai puţin, dar de ce ăla are voie şi ăla n-are voie”.

Monica Mihai: Ar putea fi o coincidenţă sau să o vadă ei ca pe o coincidenţă, cu ghilimelele de rigoare, faptul că tot acest dosar a apărut în momentul în care Laura Codruţa Kovesi a început să participe la acest proces de selecţie.

Ion Cristoiu: Să ştiţi că am văzut şi eu o coincidenţă. Deci în momentul în care l-a convocat pe domnul Ponta, admirator al DNA mai nou, în 2015, deci ţin minte, 2015 la DNA în ziua în care se depunea moţiune de cenzură eu, Ion Cristoiu şi alţii, am spus că nu e coincidenţă. Doamna cu pricina, care este sprijinită de Uniunea Europeană sau de unii birocraţi de acolo, a susţinut că e o coincidenţă şi n-are nicio legătură, da? Dar n-am nicio îndoială că ea poate fi interpretată şi poate aşa a şi fost, dar, mă întorc, există o convenţie potrivit căreia nu ne legăm de minorităţi, nu ne legăm de statul de drept şi atunci există şi această convenţie, până acum, în care procurorul e stăpân pe dosar. El propune, din faptul că propune nu e nimic de contestat, şi se duce la justiţie, justiţia rezolvă, da? Ori mi se pare normal ca cei de la Uniunea Europeană care până acum ne-au spus să nu ne amestecăm în treburile procurorilor... de ce s-au amestecat? Pentru că noi suntem babuini, suntem proasta Europei. Că dacă făcea asta pentru cineva din Ungaria, pentru cineva din Italia...

Monica Mihai: Credeţi că nu ar fi permis.

Ion Cristoiu: Săreau imediat... Pentru cei din Franţa, da, acolo, dacă tot vorbim, nu se încalcă drepturile omului? N-ai voie să intri pe Champs Elysees, de ce n-ai voie? Nu vrea domnul Macron? Ştiţi că acolo ei nu sunt lăsaţi, nu că vii cu puşca, te suspectează că eşti dintre Vestele Galbene. Numai că sunt ţări care sunt demne în reacţia lor şi atunci ei nu-şi permit, dar noi am fost întotdeauna, mai ales în ultimul timp, când nici nu avem politică externă, un exerciţiu în care ei îşi pot permite. Nu ei sunt de vină, suntem noi de vină că le permitem.

Monica Mihai: Că am vorbit mai devreme de comunism, haideţi să discutăm puţin despre capitalismul românesc şi de faptul că acest capitalism ar putea fi folosit ca o armă împotriva comunismului. Mai există în momentul de faţă capitalism românesc?

Adevăraţii susţinători ai statului de drept, ai proprietăţii nu sunt multinaţionalele, ci micii întreprinzători

Ion Cristoiu: Nu. Eu am scris un editorial despre acea prostie USR cu interzicerea prin lege simbolurilor comunismului, spunând printre altele că s-a terminat, comunismul n-are cum să mai revină, că, de regulă, în istorie nu se revine sub forma anterioară. O să revină antidemocratismul poate sub alte forme, nu ştiu, astrologie, marţieni, dar nu comunism şi am atras atenţia, plecând de la o experienţă, că am fost acum la... în Găgeşti Deal, acolo există şi am arătat că la ora actuală noi nu avem un capitalism românesc...

Monica Mihai: Şi nu există nimeni care să...

Ion Cristoiu: Capitalismul, dacă vrei să-i spun, de clasă mijlocie. După părerea mea, adevăraţii susţinători ai statului de drept, ai proprietăţii nu sunt multinaţionalele...

Monica Mihai: Spuneaţi că sunt mici întreprinzători.

Ion Cristoiu: Şi am dat un exemplu, a venit cineva acolo, mi s-a plâns un domn, şi trebuie să citez, un domn Mitică Tutoveanu, care are 23 de hectare de livezi de mere şi care zac în depozite.

Monica Mihai: Pentru că nu are cui să le vândă?

Ion Cristoiu: Pentru că vin mere din Polonia care au subvenţii. Deci, în Polonia merele sunt subvenţionate mult mai puternic decât la noi şi atunci ele sunt foarte ieftine. Ei la ora actuală nu au şi nu au un partid...

Monica Mihai: Cred că acest aspect este mai important.

Ion Cristoiu: Un partid care să îi susţină.

Monica Mihai: Cine ar trebui să-i susţină?

Ion Cristoiu: Păi ar trebui să-i susţină PNL şi aici voi spune un lucru care îl va deranja rău pe domnul Adrian Năstase. Am tot mai multe semnale că noi am încheiat atunci în 2004, de dragul PSD-ului care voia neapărat şi al lui Ion Iliescu şi al lui Năstase, noi am încheiat prea repede dosarele. De regulă, cei care au intrat în Uniunea Europeană... la polonezi a durat luni întregi fiecare dosar...

Monica Mihai: Şi-au negociat foarte bine intrarea.

Ion Cristoiu: Da, ori noi am făcut-o în jumătate de oră.

Monica Mihai: Am fost bucuroşi că am fost invitaţi.

Ion Cristoiu: Da, dar pe de altă parte, la vremea respectivă, premierul de la vremea respectivă care candida la preşedinţie, Adrian Năstase, a vrut să-şi...

Monica Mihai: Să aibă în portofoliu această reuşită.

Suntem ţara din Uniunea Europeană cu cele mai multe interdicţii de mediu, de aia nu putem noi să facem autostrăzi

Ion Cristoiu: Portofoliu care îl ajuta electoral. Şi vă dau un exemplu, problemă de care ar putea să se ocupe PNL-ul: problema strugurilor. Deci noi putem, potrivit dosarelor, să atragem fonduri europene pentru viticultură. Foarte mulţi din Vrancea şi-au atras, dar ai voie să vinzi numai vin.

Monica Mihai: Nu şi struguri.

Ion Cristoiu: Păi nu şi struguri de masă, ori la ora actuală în Vrancea toţi zac cu vinul că nu-l cumpără nimeni. Aţi înţeles? Da, poţi să vinzi struguri, dar să nu fie pe fonduri europene. Normal era când s-a făcut dosarul...

Monica Mihai: Să existe această prevedere.

Ion Cristoiu: Dar mai multe şi la peşte, o să vedeţi subvenţiile sunt printre cele mai slabe.

Monica Mihai: Pe scurt, o ultimă întrebare la acest subiect. Ar trebui renegociate subvenţiile pe care le primim de la UE pe partea de agricultură? Pentru că există clar o diferenţă între România şi alte ţări.

Ion Cristoiu: Am tot dat să îi întreb pe cei de la PSD dacă se gândesc să renegocieze cam totul. În primul trebuie să negocieze subvenţiile, dar şi o serie de dosare care au fost... inclusiv MCV-ul, care au fost făcute din graba ”hai să facem repede, să facem un succes, am aderat, iată, România sub conducerea glorioasă a PSD-ului” pentru că PSD-ul e de vină, a negociat, gata, a intrat în Uniunea Europeană.

Monica Mihai: Şi acum parcă au uitat acest aspect.

Ion Cristoiu: Da. Dar neţinând cont că de fapt intrarea în Uniunea Europeană este intrarea într-o uniune economică şi trebuie să fii atent la fiecare dosar. Mai degrabă nu intri decât să intri cum am intrat noi. Cu MCV-ul, cu subvenţii proaste, cu foarte multe interdicţii, interdicţiile de mediu, noi suntem ţara din Uniunea Europeană cu cele mai multe interdicţii de mediu, de aia nu putem noi să facem autostrăzi. Dar tot aşa în urma unui dosar. Cine o fi negociat dosarul ăla de mediu că puteai să spui ”staţi puţin că avem...” Ştiţi că marea problemă dacă vrem să facem autostradă cu fonduri europene trebuie să facem tunel pentru urşi, eu, îmi pare rău, n-am înţeles niciodată de ce urşii suferă dacă nu trec dintr-o parte în alta a pădurii, eu n-am pomenit, dar mă rog.

Monica Mihai: Dar sunt nişte prevederi.

Ion Cristoiu: Dar ele sunt negociate de noi, noi le-am admis, nu ei. Ei au propus, normal. Normal trebuia să spunem ”nu, domnule, stai puţin, că noi în România avem nevoie de autostrăzi, scoateţi-ne condiţia asta de mediu, scoateţi-ne-o ca să facem autostrăzi”. Dacă ai autostrăzi poţi să pui zeci de condiţii de mediu.

Monica Mihai: Că vorbim de Europa. În aceste săptămâni au fost nişte semnale foarte clare trase în urma alegerilor care au avut loc atât în Turcia, alegeri care au avut loc şi în Ucraina şi în Slovacia. E posibil să apari pe scena politică de nicăieri şi să devii un preşedinte, poate cum se întâmplă în Ucraina acum când în turul al doilea avem un preşedinte în funcţie şi un actor de comedie?

Există generaţii întregi de tineri care n-au mai făcut şi care nu mai suportă politicianismul. Cauzele ţin de o prăbuşire a clasei politice tradiţionale

Ion Cristoiu: Este o modă care ar putea să... dacă nu o pun pe doamna Kovesi procuror să fie doamna Kovesi. Adică există la ora actuală un curent în întreaga lume, el a fost deschis cu Trump, apoi a venit Macron, apoi a venit preşedinta din Slovacia, acum este ucraineanul actor de comedie care interpreta chiar pe preşedinte în serialul lui, căreia îi trebuie o mare analiză, putem discuta la o emisiune separată, deci trebuie găsite cauzele. Cauzele ţin de o prăbuşire a clasei politice tradiţionale, adică există generaţii întregi de tineri care n-au mai făcut şi care nu mai suportă politicianismul. E ceva asemănător de dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial. Adică democraţia, ascensiunea fascismului şi a comunismului ulterior a venit şi pe fondul unei prăbuşiri a clasei politice tradiţionale, a partidelor tradiţionale.

Monica Mihai: Şi spuneţi că acum este un nou moment asemănător.

Ion Cristoiu: Da, şi atunci încep... electoratul caută lucruri noi. Unul, să nu fi făcut... ”n-ai făcut niciodată politică, eşti curat, eşti pur”...

Monica Mihai: Este foarte interesant că în Slovacia a ieşit preşedinte, prima femeie preşedinte care este o activistă.

Ion Cristoiu: Da, e activistă pe ecologie, dar ea e activistă, deci calitatea numărul unu, ca şi la Macron, pentru a ajunge de a fi ales este să nu fi făcut înainte politică. Dacă nu ai făcut înainte politică eşti cinstit, deci nu eşti corupt...

Monica Mihai: Ai activat într-un domeniu care totuşi are...

Ion Cristoiu: Da, nu e vorba... A fi făcut politică până acum e considerat ca un păcat care...

Monica Mihai: Se presupune că ai fost corupt.

Ion Cristoiu: Nu, numai corupt, dar ai fost politicianist. Prin politicianist înţelegând ăla care pleacă dintr-un partid în altul, ăla care a făcut compromisuri. De fapt avem de-a face cu un vot, atenţie, care va ţine foarte mult cont de morală, şi nu de economic. În timp ce PSD-ul la noi continuă pe partea asta economică, apar generaţii, mai ales cei de la multinaţionale care n-au probleme financiare, adică nu sunt nici pensionari, nu-şi pun nici problema banului de mâine...

Monica Mihai: Şi care nu-şi doresc un politician clasic...

Ion Cristoiu: Care nu-şi doresc un politician deoarece politicianul de tip clasic de până acum este asimilat cu politicianistul care face compromisuri, trece dintr-un partid în altul, scuipă acolo unde a lăudat, şi atunci zice mai degrabă vine unul nou care, aţi observat, ca şi la Macron, ca şi la candidatul din Ucraina, nu propun nimic politiceşte.

Monica Mihai: Doar se prezintă.

Ion Cristoiu: Se prezintă. Dacă îl întreabă cineva ceva pe adversarul lui Porosenko, îl întrebi teme. El nici n-a folosit teme.

Monica Mihai: Înţeleg că el nici n-a participat la vreo dezbatere până în momentul de faţă şi că asta ar fi şi teama...

Ion Cristoiu: Cum spunea Portocală în cartea citată despre Macron: ei nu propun ceva concret pentru că, dacă pui ceva concret, îţi ostilizezi celălalt electorat şi atunci devine o nostalgie... De exemplu, Codruţa Kovesi are un mare potenţial din punctul ăsta de vedere pentru că ea până acum nu s-a pronunţat politic, faţă de Klaus Iohannis, n-a zis până acum ”PSD-ul sunt golani”. Sigur a vorbit în general de corupţie. Au posibilitatea să promită în dreapta şi în stânga sau să lase impresia la toate categoriile de electorat că le rezolvă. În momentul în care ai un program politic precis...

Monica Mihai: Poţi fi tras la răspundere ulterior.

Ion Cristoiu: Nu, nu, automat îţi ostilizezi alt electorat, da? Avem de exemplu un electorat care zice ”nu trebuie viteză pe şosele” şi dacă tu vii şi spui ”nu, domnule, noi vom limita viteza”, şoferii care trebuie să meargă cu viteză mai mare prin sate nu te mai votează, dar dacă tu nu zici nimic, dacă tu nu zici nimic ”băi, dacă o să vină ăsta”, zic ăia care sunt împotriva vitezei ”o să fie de partea noastră”, ăilalţi o să spună ”o să fie de partea noastră”. E un fenomen, nu e încă discutat în România, eu sunt foarte atent la el, eu cred în cauzalităţi sociale din adâncuri şi trebuie să fim atenţi la asta. Vom vedea la europarlamentare.

Monica Mihai: Credeţi că partidele de la noi ţin cont de acest val?

Ion Cristoiu: Europarlamentarele sunt examenul crucial. Dacă la europarlamentare PNL-ul are peste USR serios, atunci această tendinţă încă nu e la noi coaptă.

Monica Mihai: Dacă USR va avea mai mult?

Ion Cristoiu: Acum, dacă aţi observat, toate comportamentele lui Klaus Iohannis , tot comportamentul PNL este numai şi numai în funcţie de acest electorat, spaima de acest electorat. Europarlamentarele vor limpezi foarte mult, vor limpezi şi puterea PSD-ului, vor limpezi şi puterea ALDE şi puterea PMP şi puterea PNL. Singurul pericol pentru PNL şi Klaus Iohannis este ca ei s-o... dacă USR-ul obţin un scor mare sau dacă bate USR-ul PNL, în acel moment candidatul dreptei nu mai e Klaus Iohannis în veci. Este Cioloş, să spunem, sau Codruţa, nu-mi dau seama.

Monica Mihai: Pentru că vorbim de alegeri, care este din punctul dumneavoastră de vedere lovitura electorală a săptămânii?

Ion Cristoiu: Da, e o întrebare complicată care este lovitura electorală a săptămânii. Ce propuneţi?

Monica Mihai: Eu propuneam repatrierea aurului de la Londra.

Ion Cristoiu: A, da uitasem. De fapt mereu am susţinut că aceasta este o lovitură electorală, pentru că…

Monica Mihai: De ce?

Ion Cristoiu: Păi pentru marea majoritate a românilor aurul înseamnă aşa nişte grămezi de aur şi din punctul acesta de vedere consilierii lui Dragnea l-au sfătuit bine şi ...

Monica Mihai: Pentru că din punct de vedere economic nu ar însemna nimic.

Ion Cristoiu: Este vorba de un simbol. Sunt foarte multe lucruri care ţin la noi de simbolistică. Afirmaţia „suntem ţara cea mai bogată din lume” nu este adevărată. Încă de pe vremea lui Ceauşescu se zicea că noi suntem cei mai buni. Dar dă bine, adică noi suntem bogaţi şi ăia ne jefuiesc, noi avem aurul, aurul nostru este în străinătate şi la nivelul opiniei publice din punct de vedere electoral acest lucru este văzut aşa fizic. Adică vezi aşa nişte grămezi de aur, lingouri care stau acolo.

Monica Mihai: Şi asta aduce un plus de imagine lui Liviu Dragnea.

Ion Cristoiu: Da şi în acelaşi timp dacă el e singurul… PSD e singurul partid care merge cu România merită mai mult, tot ce fac ei la ora actuală de la Bruxelles… 

Monica Mihai: Adică pentru românii care merită mai mult.

Ion Cristoiu: Da, este în favoarea PSD pentru că parcă până la urmă cei de la Bruxelles parcă sunt agenţii electorali a lui Dragnea. Nu am mai pomenit aşa ceva. Adică sunt atât de sfidători, atât de aroganţi, atât de ciocoi cu poporul român încât până şi cei care nu sunt PSD spun: „băi stai puţin, ce dracu e asta?” Vin ăia, ambasadorii, ambasadoarea Finlandei, Belgiei ne bat, ne dau lecţii, bat cu pumnul în masă. Ăia de acolo ne spun „nu cumva să o anchetaţi pe aceea”, dar de ce să nu anchetăm? Anchetăm, că e cetăţean român deocamdată. Toate astea duc, adâncesc această imagine că noi suntem trataţi ca proasta Europei şi atunci orice partid care va veni cum vine PSD cu tema „noi trimitem acolo nişte oameni să ne apere interesele”, atenţie şi economice, nu numai altfel, care să se bată pentru noi, va avea mult mai mare succes decât alte campanii electorale.

Monica Mihai: Haideţi să trecem  la topul politicienilor din această săptămână.  Să vedem pe cine am avut săptămâna trecută în acest top.  I-am avut pe preşedintele Klaus Iohannis şi săptămâna trecută, a rămas şi în această săptămână? Dar haideţi cel mai bine spuneţi-mi dumneavoastră cine este pe locul 5.

Ion Cristoiu: Da ce am făcut noi aici împreună: am pus şi pe Mugur Isărescu că s-a întors şi el, are revenit la tema aurului. Şi-a dat seama  că poate vrea să candideze. Şi-a dat seama că era o temă în care pierdea. Era greu de explicat, intrai în combinaţie economice, oricum opinia publică nu înţelege.

Monica Mihai: Pe locul 4?

Ion Cristoiu: Pe locul 4 am zis domnul Tudorel Toader pentru că el este în continuare o vedetă deşi nu am înţeles de ce este o vedetă şi el este cel care nu reuşeşte să ne convingă că nu se mai dau OUG, cred că şi el face parte din piesa aceasta de a întreţine iluzia OUG.

Monica Mihai: Se aproprie de domnul Teodorovici în ceea ce  priveşte statutul de vedetă, pentru că ştim că domnul Teodorovici are…

Ion Cristoiu: Nu, se apropie, da şi mai este şi doamna Ecaterina Andronescu. Sunt politicieni care nu rezistă să nu apară la televizor. Adică domnul Tudorel Toader, cei de la PSD aşa pe la colţuri se plâng că el în fiecare dimineaţă face agenda pe scări, de dragul vedetismului şi atunci…

Monica Mihai: Dar el pare că nu îşi doreşte să dea declaraţii.

Ion Cristoiu: Ei, dacă pot să intri în minister şi fără să dai declaraţii, el îi sună din punctul acesta… vrea să dea declaraţii şi atunci e chiar o mare problemă. Indiferent ce măsuri ia PSD economică peste zi, agenda este făcută pulbere de domnul Tudorel Toader care de obicei se referă la ba nu e de acord cu acela, ba îl ceartă pe domnul Lazăr.

Monica Mihai: Cine se află pe locul 3?

Ion Cristoiu: Pe locul 3 Viorica Dăncilă, pentru că a avut o tresărire, dar nelalocul ei în legătură cu cei 12 ambasadori, adică premierul de ce să îi sune ea. Aici era o chestiune numai şi numai de diplomaţia românească.

Monica Mihai: Pe care ar fi trebuit să o pornească…

Ion Cristoiu: Pentru că ăia au încălcat codul, regulile elementare ale comportamentului diplomatic şi trebuia domnul ministru de Externe, adică doamna trebuie să îi ceară ministrului de Externe, aţi văzut că nu a cerut. Şi doamnei Birchall, dar mai ales ministrului de Externe, trebuia să declanşeze procedurile, eventual chemarea ambasadorilor, dacă nu chiar chemarea unor ambasadori de ai noştri. E un grad mai înalt, dar trebuie să dai semnal diplomatic.

Monica Mihai: Pe care ea nu l-a dat.

Ion Cristoiu: Păi nu l-a dat, că aşa ca ne-a ţinut ea o cuvântare, a evitat să dea acest semnal, probabil că s-a gândit că domnul Meleşcanu nu o să facă sau s-a gândit că…şi ea s-a gândit cum face şi domnul Dragnea să nu cumva să facem ceva iremediabil. Vorbim şi dacă nu vorbim şi dacă vorbim trimitem o hârtie.

Monica Mihai: Cine este pe locul 2?

Ion Cristoiu: Păi domnul Klaus Iohannis pentru că va mai trăi din ideea de referendum încă până pe 26 mai.  Pe 26 mai vom vedea atunci ce va face.

Monica Mihai: Şi pe locul 1?

Ion Cristoiu: Pe locul 1 eu consider că e doamna Kovesi, o consider în continuare…

Monica Mihai: Deşi nu este un politician.

Ion Cristoiu: Da, deocamdată prin ceea ce face este un politician , am un sondaj secret de campanie al unui partid care arată că doamna Kovesi este umăr la umăr cu domnul Iohannis pe electoratul de dreapta. Ea constituie în continuare un mare pericol pentru Klaus Iohannis, pentru că este spre dreapta, nu spre stânga. Din punctul acesta de vedere cam tot ce face domnul Klaus Iohannis nu vizează PSD. Toate ieşirile nu PSD vizează, ci câştigarea bătăliei, nu cu Cioloş, el stagnează

Monica Mihai: Ci cu Laura Codruţa Kovesi.

Ion Cristoiu: Deci din toate deja Dacian Cioloş reuşeşte să dezamăgească. Cu cât apare mai des la televizor, vă dau şi o informaţie, există o tactică la USR, a fost sfătuit domnul Cioloş de consilierii de campanie să nu iasă şi el şi Barna şi să găsească, dacă aţi observat, un trăsnit în partid care este Andrei Caramitru, dacă aţi observat şi o să trebuiască să discutăm o dată, fiecare partid are nişte trăsniţi…

Monica Mihai: Care ies permanent.

Ion Cristoiu: Da, care ies şi la care vin înapoi conducătorii şi sunt înţelepţi, adică dincolo cine e acela, Rădulescu-mitralieră…

Monica Mihai: Şi Codrin Ştefănescu.

Ion Cristoiu: Da, Codrin mai puţin, dar mitralieră... dincolo de la PMP e chiar preşedintele partidului Eugen Tomac, la USR e Andrei Caramitru şi fiecare, iar la PNL e domnul Câţu. Adică dacă aţi observat ei ies şi apoi vine partidul şi spune staţi un pic că nu e chiar aşa, noi suntem mult mai înţelepţi decât trăsniţii noştri.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici