Inundaţiile de la Galaţi. Ciucă le cere liberalilor să se implice în campaniile umanitare - surse

  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a cerut liberalilor să se implice în campaniile umanitare din zonele inundate din judeţul Galaţi.
  • Să arătăm că suntem un partid care înţelege disperarea oamenilor aflaţi într-o astfel de situaţie, a spus Ciucă, potrivit unor surse din interiorul PNL.
Urmărește
168 afișări
Imaginea articolului Inundaţiile de la Galaţi. Ciucă le cere liberalilor să se implice în campaniile umanitare - surse

Inudaţiile de la Galaţi. Ciucă le cere liberalilor să se implice în campaniile umanitare - surse

Nicolae Ciucă a avut o intervenţie în cadrul BPN al PNL în care le-a povestit colegilor de partid ce a văzut în timpul vizitei din zona calamitată.

„Într-o carieră întreagă am fost de la executant până la responsabil de regiune. Dar ceea ce am văzut ieri la Costache Negri nu poate fi descris în cuvinte. Vreau să mulţumesc filialei Galaţi, vreau să vă mulţumesc tuturor celor care au simţit fără să le spună nimeni că este nevoie de un gest de solidaritate. Prezenţa noastră acolo, a voluntarilor din partea PNL, în mod special a tinerilor liberali este un exemplu de urmat şi cred că putem face cumva să creştem participarea şi să dăm consistenţă. Au fost şi deplasări de echipamente şi utilaje care ajută la îndepărterea mâlului de acolo”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit surselor.

Acestea au confirmat faptul că preşedintele PNL le-a cerut liberalilor să se implice în campaniile umanitare.

„Oamenii sunt disperaţi, localnicii sunt oameni în vârstă. Aseară erau efectiv epuizaţi. Casele lor sunt goale, sunt oameni care şi-au pierdut agoniseala de o viaţă, este o situaţie la limita disperării. Cred că putem prin structurile noastre - prin filiale, TNL, OFL, organizaţia oamenilor de afaceri, să ajutăm. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut că am venit să îi ajutăm. Au crezut că am venit doar să vorbim cu ei. Orice gest contează!”, a transmis Ciucă.

Preşedintele PNL a mai spus că ar trebui realizată o bază de date cu cei care fac donaţii.

„N-ar fi rău să existe o platformă de colectare a datelor pentru a nu ne dubla atunci când facem donaţii pentru cei de acolo. Să arătăm că suntem un partid care dă dovadă că înţelege disperarea oamenilor aflaţi într-o astfel de situaţie”, a precizat Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici