Inundaţiile de la Galaţi: Marcel Ciolacu anunţă o şedinţă de Guvern pentru adoptarea unor măsuri

  • Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că luni ar putea fi convocată o şedinţă de Guvern pentru adoptarea unor măsuri în sprijinul sinistraţilor din Galaţi.
  • Este vorba despre ajutoare financiare pentru cei afectaţi de inundaţiile din judeţul Galaţi.
Urmărește
128 afișări
Imaginea articolului Inundaţiile de la Galaţi: Marcel Ciolacu anunţă o şedinţă de Guvern pentru adoptarea unor măsuri

Inundaţiile de la Galaţi: Marcel Ciolacu anunţă o şedinţă de Guvern pentru adoptarea unor măsuri

Anunţul a fost făcut luni.

„Este posibil să facem astăzi şedinţă de Guvern. (...) Sunt în special măsuri financiare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Prioritatea echipelor de intervenţie este să înlăture apa şi aluviunile din case, din curţi şi de pe drumuri, a explicat şeful Guvernului.

„Prognozele arată că intrăm într o perioadă de normalitate”, a mai spus premierul, care a transmis că autorităţile monitorizează zona cu mare atenţie.

Ciolacu a explicat că nu a fost informat despre riscul producerii unor inundaţii în zonă.

„În primul rând eu nu am avut nicio informare. În al doilea rând cu natura nu poţi să te pui”, a declarat Marcel Ciolacu adăugând că le-a cerut specialiştilor să întocmească planuri pentru a preîntâmpina astfel de incidente.

Viiturile au făcut prăpăd în judeţul Galaţi. Şase oameni au murit, iar pagubele sunt uriaşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici