Ioan Oltean: Crin Atonescu şi Victor Ponta sunt instruiţi, dar nu sunt educaţi

Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Victor Ponta şi Crin Atonescu sunt instruiţi, dar nu sunt educaţi, iar un lider politic needucat nu are viitor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
5 afișări

"Am aşa, o mare, o foarte mare dezamăgire de ce face opoziţia. Întotdeauna am crezut, ca unul care am fost mulţi ani în opoziţie, că opoziţia trebuie să fie la fel de serioasă ca şi puterea, la fel de responsabilă ca şi puterea. Din păcate, suntem în faţa şi în prezenţa unei opoziţii totalmente iresponsabile, lipsită de pragmatismul necesar unei viziuni generale în ce priveşte interesul României, a unei opoziţii care vizează doar două lucruri fundamentale: un post de preşedinte la Cotroceni pentru unul dintre cei mai demagogi lideri politici români şi un post de prim-ministru pentru un om care se poartă ca un procuror al poporului din anii 50. Acestea sunt cele două obiective majore ale partidelor din opoziţie şi, pentru ele, calcă totul în picioare”, a spus Oltean.

El a afirmat că, la dezbaterile pe moţiune, a observat încă o dată că atât preşedintele PNL, Crin Antonescu, cât şi cel al PSD, Victor Ponta, sunt "politicieni instruiţi, nu şi educaţi”.

"Sunt doi tineri politicieni instruiţi, dar nu educaţi. (...) Un lider politic needucat e un lider politic fără viitor”, a spus Oltean.

Ioan Oltean a criticat şi comportamentul liderilor sindicali, despre care a spus că au făcut jocul opoziţiei.

"Ne delimităm şi de comportamentul liderilor sindicali care, pentru a-şi păstra privilegiile, supun sindicatul unor interese politice. S-au asociat cu cei doi lideri politici pentru a-şi promova propriile interese. Mişcarea sindicală de miercuri s-a dovedit a fi un mare fiasco. Erau câteva mii de oameni, nu 50.000, cei pe care au reuşit să-i prostească, oameni care nu au ştiut de ce au venit în Bucureşti. Dacă i-am întrebat ce-i nemulţumeşte din Codul Muncii, nu au ştiut”, a spus Oltean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici