Ioan Rus: Îl susţinem pe Diaconescu chiar dacă unii "şmecheri" operează împotriva lui

Vicepreşedintele PSD, Ioan Rus, a declarat, joi, la Timişoara, că PSD îl susţine pentru Primăria Capitalei pe Cristian Diaconescu, chiar dacă "unii şmecheri de Dâmboviţa" încă "operează" împotriva acestuia.

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Ioan Rus: Îl susţinem pe Diaconescu chiar dacă unii "şmecheri" operează împotriva lui

Ioan Rus: Îl susţinem pe Diaconescu chiar dacă unii "şmecheri" operează împotriva lui (Imagine: Mediafax Foto)

"La Bucureşti îl susţinem pe Cristian Diaconescu, un lider important cu un viitor important, chiar dacă unii şemecheri de Dâmboviţa încă operează împotriva lui", a spus Rus.

Pe de altă parte, Rus a precizat că în PSD va continua reforma, care nu se va împotmoli "în şmecheri de Dâmboviţa".

"Procesul de reformă în PSD nu se va opri şi nu se va împotmoli în 10 - 15 şmecheri de Dâmboviţa", a declarat Ioan Rus.

Vicepreşedintele PSD, Ioan Rus, a participat, joi, la Timişoara, la lansarea candidaţilor PSD pentru CJ Timiş şi Primăria Timişoara, eveniment la care au mai participat din conducerea partidului şi vicepreşedintele Victor Ponta şi secretarul general al PSD, Titu Corlăţean. Candidaţii PSD pentru CJ Timiş şi Primăria Timişoara sunt preşedintele organizaţiei Timiş, Ilie Sârbu, respectiv, preşedintele PSD Timişoara, Ion Răducanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici