Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea lui Marinescu, după ce a fost votat în CA-ul BNR

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcţie a consilierului prezidenţial Cosmin-Ştefan Marinescu, începând cu data de 11 octombrie 2024, după ce Parlamentul României l-a votat în Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR).

Urmărește
185 afișări
Imaginea articolului Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea lui Marinescu, după ce a fost votat în CA-ul BNR

Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea lui Marinescu, după ce a fost votat în CA-ul BNR

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcţie a lui Cosmin-Ştefan Marinescu, începând cu data de 11 octombrie 2024.

Cosmin-Ştefan Marinescu a fost votat de Parlament, în 1 octombrie, în CA-ul Băncii Naţionale a României pentru un mandat de 5 ani.

Noua conducere executivă a BNR este alcătuită din Mugur Isărescu - guvernator al BNR, Leonardo Badea şi Florin Georgescu - viceguvernatori, Cosmin Marinescu, Aura Socol, Roberta Anastase, Alexandru Nazare, Csoba Balint şi Cristian Popa au fost votaţi membri în Consiliul de Administraţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici