Iohannis, despre proiectul PNL privind candidatura sa la parlamentare: Voi avea grijă să nu existe o lege doar pentru mine

Preşedintele României, Klaus Iohannis, spune că nu îşi doreşte o lege pentru propria candidatură şi că va avea grijă ca această lege să nu existe.

Urmărește
267 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre proiectul PNL privind candidatura sa la parlamentare: Voi avea grijă să nu existe o lege doar pentru mine

Iohannis: Voi avea grijă să nu existe o lege doar pentru mine

Klaus Iohannis a spus, miercuri, întrebat despre proiectul de lege depus de PNL pentru a i se permite să candideze independent pe listă de partid, că nu îşi doreşte o astfel de lege.

„Despre această lege pot să vă spun că pentru mine este foarte clar: nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine şi pot să vă spun cu certitudine ca voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană. Nu va exista această lege şi eu nu doresc această lege”, a spus Klaus Iohannis.

PNL a depus, săptămâna trecută, în Parlament un proiect de lege, iniţiat de liderii senatorilor şi deputaţilor, Daniel Fenechiu şi Gabriel Andronache, prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare ca independent pe listele unui partid. Amendamentul nu este susţinut de PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici